asilpoyrazinannesi Dream64 2 ay 5 günlük gaz sancilari var 1 aydır geceleri 12 ile 3 arasi şimdi anca uyuttum diyebilirim
diana96 Dream64 2 ay 15 günlük gazi devam 7-10 arası gaz sancısı oluyor. Sonra bütün gece uyur, Bir kere kaldırıp besleniyorum sabaha a kadar uyur. Gün içerisinde çok düzenli uyumuyor fazla 3 saat
suheyla92 Dream64 2 ay 8 gun sancilari aksam artiyor memeyle besleniyor gece genellikle duzgun uyur 11bucuk gibi yatar gece 1 kez kalkar bir de 5-6 gibi kalkar geri yatagina koyarsam uyumaz yanimda memede yatariz beraber 9a 10a kadar. Gun icinde defalarca uyur uyanir gunu gününü tutmaz bazen cok uyudu bugun derim bazen en uzun uykusu 30 dk olur. En son aksam 9 gibi bi kalkar sonra zaten gece uykusu için 10bucukta odamiza cekiliriz. Bazen de gece gülücüklerle uyanir 2-3 saat geri uyumaz dedigim gibi belli olmuyo sagi solu 😂
OykuMom123 Dream64 2 aylık tam gece 12yle 5 arası asla uyumuyor uykuyu unuttum gündüzde uykudan kalkıp tekrar uykuya geçiyor
kader1206 diana96 bizde de öyle malesef 2 ay 17 günlük gündüz hiç uyku yok gece de 10 da uyur çok yıpratı bu dönem hiç kimsem de yok eşimde nöbette oluyor 😔
asennaa Tam 2 aylığız, gündüz uykuları çok az, gece 3-5 arası yoğun gaz sancıları yaşıyoruz, sadece memeyle besleniyor
elif006 Dream64 2 ay 19 günlük ıkızlerım gündüz uyku yok denılecek kadar tam uyudular diyorum tekrardan uyanıyorlar mama gıdıyoruz emmek ıstemıyrolar gaz sancıları var henüz geçmedi 2 saattı gecırmıyorlar çığlık çığlığa ağlıyorlar