melisaninannesi Bebeğiniz kaç aylıkken sizin kucağınızdayken babasının ya da başka birinin kucağına gitmek istedi çok merak ediyorum kızlar
sabirsizbebek15 melisaninannesi 6 aylık olacağız 20 gündür falan başkasının kucağından bana atılıyor. Benden gitmek istediği tek kişi annem, 😍😌
Hicranaysima melisaninannesi !kızım 8 aylık yaklaşık 1 aydır benim kucağımdan herkesin ozellikle babasının kucağına atlıyor.İşin kötüsü bir tek benim kucağıma atlamıyor😅
Handetugra melisaninannesi bende bunu cok merak ediyorum ya. 7 ay 20 günlük hala bana atlamıyor. Herkesin kucağına gidiyor
Senamira melisaninannesi benim 2 bucuk Aylik kızım var bilmiyorum rastlantimi babasinin kucaginadaysa yada başkasindaysa gel kızım dediğimde tepiniyo yada ellerini itemiyor kucakdan daha gelemezse agliyor sızlaniyor bana gelene kadar
Handetugra Senamira rastlantidir o canım benimki 8 aylik.olacak hala bana atlamiyor istemiyor bile 🤦🏻♀️
Senamira Handetugra 😀bilmiyorum ama her denemede aynısı oluyor babası yapıyor onda ayni tepkiyi veriyor. İlginç geldi bizede 😅😂