pembikmom Kızlar gece uyku düzensizliği az uyumak gündüz yorgunluk ve halsizliğe sebeb olur mu çabuk yorulmam bundan mı sizce gündüz hiç bir temizlik işimi yapamıyorum halsizlik ve yorgunluktan
3kedili2bebekli pembikmom e yani tabi ki duzensizlikten az uykudan, eğer yeni anneyseniz zamanla alisiyorsunuz
Kadifemsii pembikmom kız sorusu bile yanlış . Tabi ki bu sizi olumsuz etkiler . Bebeniz uyuyorsa sizde geceleri uyanık kalmamaya çalışın
pembikmom 3kedili2bebekli yok çok yeni değilim çocuğum uyuyor ama benim uykum gelmiyor nasıl uyuyacağım bilmiyorum uyuyamıyorum
pembikmom Kadifemsii evet bebem uyuyor canım ama benim uykum gelmiyor nasıl uyuyacağım bilmiyorum uyuyamıyorum
Kadifemsii pembikmom bende gececilerdenim. 😂 severim o sessizliği yalnızlığı . Kapat gözlerini ve açma dalıyorsun İnan 😂
pembikmom Kadifemsii yaa valla bende gece oturmayı seviyorum ama sabah çok erken kalkıyorum ondan halsizlik oluyor 😂 şimdi gidiyorum uyumaya inşallah hemen dalarım 😂
ak1905 pembikmom evet tabiki etkiler.. bide kan değerlerinize baktirdiniz mi kansızlık vitamin eksiklikleri olabilir
Dennizz11 pembikmom kesinlikle gündüz de kahve için türk kahvesi bende çok işe yaradı sizde yarar mı bilmiyorum bir deneyin bir bardak çay kader