Tubasahra İşte uyutulması gereken tipler.Allah belalarını versin atıcaksın varsa insana tecavüz eden hayvanların önüne parcalasinlar .Lanet olsun.
Birdunyabircennetannesi BUNLARA TOPLU KATLİAM YAPMALARI LAZIM BUNLARI UYUTMALARI LAZIM DA İşte Allah’ın sessiz kullarına güçleri yetiyor devletin
lohusaserbeti Asliaydn7 ya biz çocuklarımızı nasıl sokağa çıkarıcaz ne biçim bir ülke oldu burası artık korkunç 🤯
Asliaydn7 lohusaserbeti ben de bundan çok korkuyorum hadi şimdi hep yanlarındayız yarın bir gün okula gidecekler,büyüyecekler o zamanda bitmiyor ki iş. En iyisi karete,judo ne varsa yollayıp kendilerini savunmayı öğretmek
lohusaserbeti Asliaydn7 ya evet öyle biz çocuklarımızı nasıl sakınarak büyütüyoruz böyle pisliklerden korumak için ne fedakarlıklar yapıyoruz yarın yetişkin olduklarında ne yapıcaz kendi ülkemizden mi kaçalım bu pislikler yüzünden
hepbahar123 Asliaydn7 google var videolar baktım şoklara girdim allah belasıni versin k dilsiz hayvanin gunahindan nefes alamayacak duruma gelsin şerefsiz köpek .
eylulcakir Asliaydn7 tavuk ne durumda acaba ben dün bu haberi duydum videosunu görmedim şok oldum rüyama girdi tavuk
eylulcakir Böyle durumalrda video kaydı vs net belli ise yani olay iftiraya mahal vermeyecek şekilde ortadaysa neden çükünü kesmiyorlar tavuğa tecavüz eden biri ıslah olabilir mi
Asliaydn7 eylulcakir net her şey kabak gibi ortada tutuklamışlar ama içerde yedirip içermekten başka bir şey yapmicaklar. Keşke içerdekiler gerekeni yapsa. Hayır birde ne dicek ordakilere tavuğa tecavüzden mi yatıyorum dicek yaşatmazlar umarım