ela2103 ah 4. Aya kadar çektim o uykuyu ikizlerimde aynı bu dediğiniz gibi rezillikti nasıl ya nasıl diyordum sabaha kadar uyumazlar nasıl o kadar uyanık kalırlar mümkün değil bayilmalari lazım artık uyumayı geçtim bir de aglamiyorlardi oylece sadece uyumuyorlardi, size tavsiyem öncelikle bir uyku rutini oluşturun daha çok küçük ama başlayın siz farklı başlayacaksınız ama burdan bir hanımefendi beni kurtardı inşallah benimde size faydam olur
- kendinizi ve bebeğinizi ayarlayın saat akşam 8 den sonra uyutmayin hiç bir şekilde
- saat 12 gibi bebeğinizi yıkayın güzel bir masaj yapın kollarına omuzlarına ayaklarına sonra Los bir ortamda uyutmayi deneyin saat zaten 1 olmuş olur uyumuyorsa vazgeçmeyin ışıkları yakmayın gece lambası kullanın sesinizi iyi ayarlayın
Bir kaç gece sonra uyumaya başlayacak gece uyanınca konusmayin ses yapmayın ışık yakmayın gece lambası kullanın geri uyutmaya çalışın
Daha sonra bu saati her hafta yarım saat geri çekin yavaş yavaş 21.00 a kadar gelir en geç 1 ayda
Sabırlı olun işe yaramaz gibi geliyor ama yarıyor ikna oluyor gece uyumadigi için gündüz de uyumuyor uyku uykuyu çeker bir de uyanıklık sürelerine dikkat edin 1 saat 15 dakika kadar uyanık kalabilir yani bakın uyudu diyelim 10 dk bile uyumuş olsa en az 1 saat 15 dk oyalayin uyutmayin sonra uyutun uykuda çok destek kullanmamaya özen gosterin eğer kolik değilse inşallah işe yarar ♥️