gencmom_ Ben hüngür hüngür ağlıyorum artık yaşanılanlara dayanamıyorum daha demin Bi video izledim hangisine üzülcem bilemiyorum Allahım sen evlatlarımızı koru 😪
25bby gencmom_ Allah’ın belasııııı ya daha neler görücez Allahım ya gerçekten yaşanacak dünya kalmadı artık
Deletedmom_216 gencmom_ cok merak ettim. Neden gec saatte disardaymis bu tavuk? Etegi neden kisaymis? Neden tahrik etmis o pi*i?
Sev16 gencmom_ gerçekten diyecek bi söz yok ya 16 17 yaşlarında bi çocuğa benziyor videoda tavuğa yapmakta nerden aklına gelmiş bu nasıl bir zihniyet bu işin bence suriyelisi falan değil yani erkek yani
gurbettebirkadin gencmom_ ay gördüm kusucam artık böyle insanları gerçekten görmek istemiyorum gebersinler tavuk ya tavuk .
gencmom_ nrkrtl suriyeli biri tavuğa tecavüz etmiş hem savaş hem hayvanlar için düşünelen hem bu video çok ağır geldi bana 😪
gencmom_ Deletedmom_106 oda var canım içinde sabahtan beri çok kötüyüm maalesef üstüne bu video görünce daha kötü oldum
Deletedmom_106 gencmom_ oha 🫤 Hislerime yenik düştüm demesi. . Tavuk be tavuk. Şeytan bunlardan ders alsın
kafamdakifazlalik Ay siz yazınca gördüm tavuğa tecavüz ne ya kafam almıyor Rabbim çocuklarımızı korusun bu devirde evlat sahibi olmak çok zor gerçekten çocuğumuza mı sahip çıkalım hayvanlara mı doğaya mı belli değil 😞😞
gencmom_ kafamdakifazlalik aynı düşüncedeyim şuan piskolajik olarak iyi değilim eşime bile dedim ben asla çocugumu tek yollamam kaç yaşına gelirse gelsin dedim 😪
gencmom_ sahrabalam2 bende açık açık gördüm onu bulsun biri gebertsin istiyorum ceza bile almaz eminim
usenmedimyaptimbirvelet sahrabalam2 hmm twitter kullanmıyorum ama bulabilirsem bir bakayım çok korkunç bir devirde yaşıyoruz ya
TeomaninAnnesi gencmom_ kim hangi cezayı alıyorki herkes adli kontrol şartı ile serbest ben anlam veremiyorum artık nereye gidiyoruz. Mezbaha da olanları daha unutamamışken nedir bu Allahım. Tecavüzcü sapıkların ceza olarak ilaç firmalarına denek verilsin. Bağıra bağıra can versinler insallah
usenmedimyaptimbirvelet gencmom_ allahın belası. Bulamadım izlemek de istemiyorum gerçekten tavuğa neden hallenir ki onun bunun çocuğu