Mother216 Yarın yaklaşık ikisaat süren yola çıkacaz tuvalet eğitiminin 4 . Günündeyim daha öğrendiği birşey yok . Yarın bezini taksam mı yoksa devam mı etsem bilemedim fikir verin kızlar bir gün bez takmanın etkisi olur mu ?🥺
Hamburgerr Mother216 henüz öğrenmeye başlamadıysa bence takın, yolda çok zor olur üstünü değiştirmek falan ama tam binmeden yaparsa 2 saat tutabilir bence
happy___ Mother216 tuvalet eğitimi nasıl yapıyorsunuz? Benim oğlum iki buçuk yaşında altını bağlamıyorum tutuyor çişini kakasını. Lazımlığa asla yapmıyor. Küvete götürüyorum yine yapmıyor kaç saat tutarsa tutsun. Bezi bağlayınca yapıyor ne yapacağım bilmiyorum
Mother216 Rozalinda bende takmayı düşünüyorum ama etkilenir diye de korkuyorum zaten zorla lavaboya götürüyorum bazen yapıyor bazen yapmıyor iki dakka sonra altını ıslatıyor 🙄😓
Mother216 happy___ benim kızımda 25 aylık daha tutamıyor söyleyemiyor yarım saatte bir götürüyorum genellikle yapmıyor , pijamasına yapıyo 🥺
elifinannesi53 Mother216 canım özel arabayla gideceksen bence takma bez altina alt açma örtüsü ser yaparsa da değiştirirsin