Oglusum5357 100 tl ye 20 tl MEGA20 kod yeniden aktif kızlarm sleepy bambu 24 lu islak mendil 97 liraya geldi ihtiyaca olanlara duyurulur koşun ☺️🤩
Sezgin Oglusum5357 bu kodu nasıl alıyoruz ya hesabınıbilen anneyi se takip ediyorum ama bilemedin ben
suesmom Oglusum5357 ya süpersin ıslak mendil bitmek üzereydi nete girip sipariş vermeye useniyodum indirimi duyunca usengecligim geçti 😆
Deletedmom277 Sezgin kodu almıyorsunuz sepete ekledikten sonra altta indirim kodu yerine mega20 yazınca aktifleşiyor
Oglusum5357 suesmom ama bu saticilar cok uyanik umarim o an almissinizdr kizlar 12li kutuyu 58 den 67 e çıkarmışlar smdi
suesmom Oglusum5357 ay valla hangisi bilmiyorum ama ben hem ıslak mendil hem hırka aldım kendime 89 lira oldu 😂
Oglusum5357 [silindi] evt cnm yeni kullanmaya başladım cok tavsiye ediliyordi ama bu kdr iyi olduğunu düşünmemiştim. Boyut olarakda digerlernden buyuk ve kalin
suesmom Oglusum5357 zaten doğum izninin bana kattığı en büyük yetenek Trendyol alışverişi 😂 bir an önce işe başlamam lazım yoksa baticam😂