madrefelice Tayinimiz tunceliye çıktı ev yok diyorlar ne yaparız bilmiyorum daha merkezmi ilçe mi belli de değil varmı tunceliye gelecek olan yada orda yaşayanlar acaba
Gme1709 madrefelice arkadaşım gitti ilk başta eş götürülemez yere çıktı gidemedi ardından eşinin yeri değişti ve öyle gitti. Ev sıkıntısı varmış hala ev bulamadılar. Şuan karakolun apart tarzı yerleri var orda kalıyor geçici süre.
_ebru_ madrefelice ben Tunceli’de yaşıyorum evler çok pahalı gerçekten ev bulmak zor . Biz belde de yaşıyoruz burada var boş evler eğer Akpazar olursa rahat bulursunuz. Öğrenciler giderse belki bir tık şansınız artar.
burcineliz madrefelice bizim de Tunceli de bazı ilçeler de lojman varmış merkez de çalışan polis arkadaşımızdan öğrendik. Bizim büyük ihtimal Mazgirt olacak gibi ilçe olarak
madrefelice _ebru_ akpazar hakkında hiç bir şey duymadık açıkcası hastane varmı acaba ben hastanede çalışıyorum hastane yada toplum sağlığı merkezi veya ilçe sağlık müdürlüğü varmıdır
madrefelice eynep3338 tayin yollarken onuda düşünse keşke devletimiz evli çocuklu insanlar apartta nasıl kalsın öğrencimiyiz biz anlamıyorum ki
madrefelice burcineliz mazgirtte ev çokmuş duyduğuma göre ama bizim ilk tercihimiz değil bakalım belli olunca ona göre bir yol izleyeceğiz
sudeliblog61 burcineliz burcineliz bende mazgirtteyim biraz daha erken gelebilirseniz tokiler teslim edilcek bizde dahil olmak üzere herkes ev sahibini ayarladı tavsiyem eşiniz gelmeden burdan bi iletişim kursun yoksa tokiden ev bulamayabilirsin
asya343 madrefelice Ayy bende mazgirtliyim ama İstanbul’da yaşıyoruz nasıl buldunuz orda yaa teyzemler de merkezde yaşıyor zor buldular valla
_ebru_ madrefelice Akpazar için soruyorsanız sağlık ocağı var sadece hastane yok. İlçelerin çoğunda da hastane var sadece iki ilçede var mı yok mu bilmiyorum ama geri kalanlarında var hastane .
burcineliz sudeliblog61 bizim merkez oldu eşim oraya emniyet amiri olarak gidecek lojmanı varmış ayrılmış nasıl bir yer bilmiyorum tabi