SevimliHayaletCasper mondecaidensecmeler boya göre bi tık fazla ama öyle eşinin söylediği kadar değil. Doğumdan sonra güzel bi diyetle verirsin sıkma canını 🩷
Gizmokzilla Dedektifgadget ben kendimi bildim bileli zayıflamak istiyorum ya.. Şimdi diyetisyen desteği ile 14 kilo verdim son 1 aydır ciddi salmıştım 4 kilo almıştım şimdi toparladım o 4 kiloyu da verdim şükür artık gerisi gelir umarım😅😅😅
Dedektifgadget Gizmokzilla o zaman bende kilolu nasıl oluyorsun he masallah 😅 ben de emziriyorum ama acayip derecede kiloma taktım bu ara
Gizmokzilla Dedektifgadget eh işte sen hesap et kiloluyum yani baya 😅😅 ben de emziriyorum ama emzirirken 12 kilo aldım kedldldp
GayeAlparslan mondecaidensecmeler 88 kilo olan ben 😅 eşime diyorum doğumdan sonra hiç kilo veremedim hepsi yapıştı kaldı üstüme diyorum Seni aldığımda çırpı bir şeydi Eline yüzüne kan geldi diyor gülüyor 😅😅
Dedektifgadget Gizmokzilla ya bu işin ortası yok 😅 gebelikte şeker çıktı da diyet yaptım birde 6 . Aya kadar mide bulantısı kusma oldu bunlar olmasa 150 kilo olurdum mazalllah bugünden itibaren niyet ettim sağlıklı beslenmeye 💃💃
kahvelisianne mondecaidensecmeler sen dunyayabbur canlı getirdin sarkan erlerin kilon sarkan memen olacak bence şükür etmeli teşekkür etmeli anlayış göstermeli sana kg nedir ya alınır verilir bak hendese var kilo üzülüyorum evet ama belli etmiyorum sonuçta can sağlığı var
mondecaidensecmeler kahvelisianne anlatıyorum anlatıyorum beyefendiye göre ilk evlendigimiz gibi olmaliymisim 🤷🏻
elifhumaa mondecaidensecmeler canım eşin şaka yapıyor olabilir mi biz kadınlar bu tip konuları şakaya vurmuyoruz hemen ciddiye alıp alınıyoruz sa bir de acaba sen şikayet ediyorsun onu duyup da mı diyor ben de mesela şikayet ederim abur cubur yerken ya da konuşurken eşim der spor falan yap bak sonra kilo aldım diyorsun diye b
mondecaidensecmeler elifhumaa yok kız ciddi ciddi diyor ben kendimi kilolu görmüyorum doğum kilomu veremedim 🤷🏻 birde bağırsaklarımda sağlık sorunu var kilo veremedim kendi de biliyor ama sürekli kilolusun kendine bak artık cinsel hayatınızı da etkiledi 😒
mondecaidensecmeler elifhumaa öyle yani canim yine aynı komudan tartıştık şimdide onun da göbeği var ama ben demiyorum zayifla diye iyice sinir bozucu hale geldi millet zayıflıyor diyor çocuktan sonra
alparslan1_ mondecaidensecmeler 90 kilo doğuma giden ben🤪 diyetisyene başladım hala 65 değilim. Yani hem çocuk doğurup hem nasıl hiçbir yerimiz bozulmasın ? Tamam 90 kilo olmakta sağlıklı değil ama kilo almak gayet normal.
mondecaidensecmeler alparslan1_ kız anlamıyor millet hem doğurup hemde eskisi gibi oluyormuş birde sağlık sorunum var zayıfladım o da aç kaldım 5 kiloyu aç kalarak verdim zırt pırt kilomu sorun ediyor kendininde kilosu var ama ben bişey demiyorum beni bunaltiyor