Bir kaç aydır kendimi iyi hissetmiyorum, deli gibi uykum olmasına rağmen geç saatlere kadar oturuyorum uyuyamıyorum, gözümü kapattığımda bir suret geliyor gözümün önüne, duş aldığımda sanki biri dibimde vücuduma üflüyor gibi hissediyordum birde eşim bana sen bir gün iyiysen sonraki gün değişik insan oluyorsun tanıyamıyorum artık seni hangisi sensin kafam karışıyor demişti bende eşime anlattım bu durumları geçen gün bir hoca bulduk kesinlikle ücret almayan Allah rızası için yapan bir hoca eşim fotoğrafımı gösterip adımı yaşımı vermiş, biz büyüden şüphe ettik kaynana büyü ile uğraşır neyse hoca eşimi aramış dün eşinde büyü yok ama musallat var suya dua yazarım gelir alırsın demiş bu arada çarşamba günü parmağıma kına yakılmıştı uyurken eşime söylemiştim eşimde son anda hatırlayıp hocaya söylemiş hocada oo demiş eşimde hayırdır hocam niye öyle dediniz diyince hoca uyurken kına yakıldıysa evlilik vardır ve su işe yaramaz büyük hocalarıma sorup öneri almam lazım çevresiyle arası nasıl demiş eşimde kimseyle konuşmak görüşmek istemiyor insan sevmiyor kısacası demiş hoca ailenle diyince eşimde açık açık bana senin aileni sevmiyorum diyor annem ablam babam a dese eşim abartıyor kavga çıkarıyor en ufak şeyde demiş hoca da musallat olan ne seninle nede ailenle iyi olmasını istemiyor da ondan demiş ya boşanırsın karından yada beklersin demiş bugünde tekrar aramış hoca büyük hocalarından haber gelmiş suya dua yazılıp bir kaç bir şey daha yapılıp yarın teslim edecekmiş. Bunları duyduğumdan beri iyi değilim sürekli musallat olan benim yanımda mıdır diye düşünüp duruyorum arada dalga geçiyorum ikinci kocam diye sonra çarpılırım diye tövbe ediyorum nasıl ne hâle düştüm ne yapacağım bilmiyorum böyle şeylere de inancım var bu arada. Lütfen böyle şeyler yok diyip linç edecekler gelmesin zira cevap vermeye tenezzül etmem.