Tugcekus Sizi korkutmak istemem ama kızımın hiçbir rahatsızlığı yoktu gece yatırdım uyandı emzirdim Bi baktım çocuk yanıyor üzerini çıkardım, duş aldırdım,ateş düşürücü verdim sabaha kadar bu şekilde ilerledik Bi düşüyordu atesi ilaçı etkisi geçince hemen yükseliyordu atesi özel hastane takipliydik sabah erkene randevu aldık hazırlanırken kızım abisinin kucağında havale geçirdi gözlerini Bi noktaya sabit baktı, dişleri kilitlendi tüm vücudunu saldı ölü gibi oldu🥺 hastane yakın 10 dk yok aramız o halde görünce kucağıma aldığım gibi koşarak hastaneye gittim giderken zaten bilinci kapalıydı ve ağzından köpükler geliyordu😭 o kadar çaresiz kaldım ki doktorlar elimden aldı hemen 5 6 doktor başına toplandı ilk müdahale edildi bir gün hastanede kontrol amaçlı yattık atesi de tekrarlamadı o süreçte, kanda enfeksiyon varmış o tetiklemiş atesi ama hiç bir hastalık belirtisi yoktu nasıl oldu anlamadım, şimdi 37,5 buçuk olunca hemen ates düşürücü veriyorum 38 dereceylede direk hastaneye gidiyoruz şuan 26 aylık, 11 aylıkken havale geçirdi, Allah a şükür tekrar havale geçirmedi sürekli tetikteyim ama, inşallah bir an önce bebeğiniz düzelir