busranurbyz Herkese merhaba hayırlı akşamlar bebeğim son bir iki haftadır uykuya zor dalıyor uyuturken ağlıyor önceden böyle değildi. Ara sıra çığlık atıyor. Kucakta durmak gezmek istiyor ama yoruluyorum bazen akşam olmadan pilim bitiyor. Şöyle yere koyayım da kendi kendine dursun biraz yemek yiyeyim desem durmuyor ağlıyor. Şuan 4.ayın içindeyiz yaşayan var mı ne zaman bitiyor bu süreç
kubrasahii busranurbyz Bebeğim suan 6 aylık dibine kadar yaşadık uyku gerilemesi bizim 1 ay sürdü ama geciyor .. bizim birde diş dönemi uyku gerilemesi cok zordu ama geciyor sabır 😢😢
kubrasahii busranurbyz Eşimle dönüşümlü yiyorduk ramazana denk gelmişti benim birde eşim oruçlu bir yandan iftar hazırlıyorum cok zordu ailemden uzakta oturuyordum tek eşim ve ben ayy zor ama geciyor…
TeomaninAnnesi busranurbyz senin kucağında duruyorsa iyi. Biz tavan yaptık galiba. Oda oda hopalaya hoplaya geziyorum ama yok bagrinip duruyoruz😪😪
Ecekus_mom Benim kızım da 4 ay 12 günlük uykusu her şeyi değişti. Çok zor dalıyor, arada sebepsiz ağlıyor. Eli ağzından gitmiyor hep salyalı zaten Kulaklarını kaşıyor, ilgi istiyor, uykusu geriledi maalesef Geçecek diye bekliyorum
busranurbyz Ecekus_mom Benimki de 4 ay 9 günlük aynen eli ağzından düşmüyor salyalanmaya da başladı. Sabahları saat 4 5 6 öyle uyanıyor artık en çok sabah saatleri zor oluyor gözümü açamıyorum normalde 7 8 civarı kalkardı.
KuzeyinAnnesi03 busranurbyz 4 ay bitecek hala bitmedi tam düzeliyor diyroum geri bozuluyor kafayı yicem o duzelene kadar benim psikoloji bozuldu
Gamzeselll busranurbyz bende inanmıyordum böyle şeylerin olduğuna 4ay 10 günlük kızım bizde de öyle durumlar sürekli ağlıyor yanında durayım istiyor yanında da olsam ağlıyor uykuya dalamıyor haşatımı çıkardı valla inşallah tez zamanda geçer
sumeyyeuzuun_ busranurbyz en uzun atak dönemi Allah kolaylık versin🥲 bizimki uzun sürmüştü uyku gerilemesi de oluyor.
sadmomeva 4.ay atağı 4 ay 21 günlük hala devam ediyor diş çıkarma mevzusu da cabası. Salyalar bizde de var aşırı kaşınıyor emziği biberonu ısırıyor. Uyurken ağlayarak uyanıyor meme ve mama reddi de var daha sayayım mı büşra hanımcım 😀☺️
busranurbyz sadmomeva Allahım kolaylık versin saydıklarının hepsini bizde yaşıyoruz. Bunların hepsi bir süreç gerçekten, umarım atlatırken akıl sağlığımızı yeterince koruyabiliriz 😅
adenuz sadmomeva benim benegim de 4 ay 24 günlük meme reddi var 1 aydır nasıl başa çıkıyorsunuz kafayı yiycem pes etmek üzereyim
melo5516 busranurbyz aynısı var aynısı sürekli salya akıtıyor uyuduğunda max 30 dk uyuyor geç dalıyor hatta bazen hiç dalmıyor sürekli çığlık durumunda ayakta durmak yada oturmak istiyor uyku gerilemesi düzeliyor mu bilen varmı gündüz kesintisiz 1 saat uyumuyor
busranurbyz melo5516 evet benim bebeğimde gündüz kesintisiz uyumuyor uyandığında ya emerek ya sallayarak zorla geri uyutabilirsem ancak o zaman bir saati tamamlıyor.
sadmomeva adenuz sadece memeyle mi besleniyor? Ben hem meme hem mama veriyorum yani memede ağlıyordu bir ara istemiyordu ama şimdi emmesi düzeldi çok uzun süre emmese de ben açken önce meme sunuyorum biraz arası geçince mama veriyorum pes etmeyin ama ağzına da zorla sokmaya çalışmayın inşallah en kısa sürede geçer bu atak zamanları çok zor 🙏