Edaaksoy Merhaba hanımlar iyi akşamlar 18 aylık bir kızım var ve boyu 78.50 cm kilosu 10.350 doktor kilosunun normal olduğunu söyledi ama boyunun kısa ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu aylar da çocugu olan var mı boyu kaç cm lütfen bana destek olun.
Usnac1995 Edaaksoy Benimki 18 aylıkken 86 cmdi. Oğlumun arkadaşı 2 yaşına gircek o da 82 falan. Yani bence sizinki normal, benim oğluma zaten uzun demişti doktor
helinsila Edaaksoy çoğunlukla 20 aydan sonra boy atıyorlar bence benim kızımın da boyu çok kısaydı şuan 23 aylık baya uzadi
helinsila Edaaksoy zamanla uzar canım tabi anne baba kısaysa çocuk ne olacak ben ve eşim kısa boyluyuz
Edaaksoy Lolik uzun değiliz hatta kısayız ama çocuklar da normal olması gerekenin altında herhalde öyle söylediğine göre
Ecekus_mom Sizin boyunuz uzun, kızınızın ki kısaysa eğer kemiklerine bi baktırın bunun için doktorlar müdahale ediyorlar
Lolik Edaaksoy anne baba kısaysa bebekten ne bekliyor doktorlar😵💫😵💫 genetikten kaynaklıdır merak etmeyin
Edaaksoy Lolik ben kısa bir çocuk olacağını biliyordum bu çocuk 48 cm doğdu ama yine de gelişim geriliğinden korktum
adenlina_56 Edaaksoy boyu kısa dediyse multivitamin vermeli argivit gibi bizim iştah sorunumuz vardı argivit classic başlattı doktor birde balık yağı verebilirsiniz
adenlina_56 Edaaksoy 9 aylık 70 cm di o zaman başlamıştı ama bizim boy problemimiz yoktu kilo problemimiz vardi doktorumuz boyada etki eder demişti
mrvyhya adenlina_56 benim oğlumda 9 aylık bugün 70 cm çıktı sınırda diyorlar boyu için vitamin fln hiç birşey obermediler
adenlina_56 mrvyhya sinirda değil ki ortalama bir boy ve aynı zamanda boy genetiktir benim doktorum boy 2 yaştan sonra sorun edilmeli dedi
mrvyhya Edaaksoy oglumunda boyuna hep sınırda diyorlar bize 3 ay önce fln takip edelim test yaptiriri dediler genelde genetik test yaptırmışlar bugünde doktor 2 yaşından önce anlaşılmaz dedi takip edelim dedi aylarca 1 cm bile uzamadgni.biliyorum yoğurt faln yediriyorum 9 aylık pek bisy de gelmedi elimden
benim-kalbim-o Edaaksoy Haftanın 2 günü balık vermeye çalışın ayran seviyorsa ayran içirin bol bol yoğurt falan bunlar boy uzatıyor.