Pinar9 Bebeğim 21 aylık ve doğduğundan beri evet hep uykuyla arası iyi olmadı ama son zamanlar o kadar az uyuyor ki. Göz altları çöktü morardı. Üzülüyorum onu öyle görünce. İştah da gidiyor az uyuyunca tabi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Uykusu var ama her seferinde zar zor uyutuyorum uyumak istemiyor ve çok az uyuyor. Ya gece kalkıp 3 saat uyumuyor. Ya da 5 -6 arası uyanıyor. Öyle erken de yatırmıyorum. Bu aylarda günde 13 -14 saat uyumasi gereken bebeğim ortalama 10-11 saat uyuyor . En fazla 11 bak o da nadir. 8.5 9 saat gece uykusu 1.5 saat oğle 🥴 uyku ilacı vermek istemiyorum ama başka alternatif neler vardır? Ne yapmalıyım ne yedirmeliyim?
Nova Bir an kendim ben yazdım sandım o kadar benziyor. 20 aylık benimki de. Son iki aydır bu şekildeyiz. Geceleri 8-9 saat, gündüz 1,5 saat civarı uyuyor. 5:30-6 arası da uyanıyor. Geçicidir belki diye bekliyorum😕
Pinar9 Nova bizim doğdu doğalı hep kendi akranlarından daha az uyuyor ya . Ama söz zamanlar gerçekten az uyuyor uykusu da var halbuki. Gözleri çöktü iyice. Anlamadım gitti eşim günlük 10 saat uyuyor bebeğim de 😅