mevamutlu bebeklerde gelecek zaman kavranı yokmuş yani uykusu geldiğinde birazdan uyuyacagını alaması için biraz büyümesi gerekiyormuş ya da aç olduğu zaman birazdan yemek yiyeceğini bilmiyor anlamıyormuş o an olmazsa sonsuza kadar olmayacak gibi geliyormuş onlara benim kızım da uykusu geldiğinde cinnet geçirirdi ama saat takibi yaparak olayı çözdüm örneğin 7 de uyandı bir saat uyanık kalabiliyor 8 de geri uyuttum internete yazarsanız kaç saat uyanık kalabilir diye bulursunuz bebeğe göre ayarlarsınız atıyorum ki 1 saat uyanık kalıyor yazıyor ama bebeğiniz bir saat sonunda uyutmaya çalışınca direniyor uyumuyor 15 dk ekleyerek en iyi zamanı bulabilirsiniz ilk 4 ay bebekler destek ile uyumak istiyorlar sonra da bunu alışkanlık haline getiriyorlar sürekli yapabileceğiniz şekillerde uyutun sonra zor oluyor ben plates topunda zıplayayarak uyuttum hata yaptım hep 2 kg olarak kalmayacaktı 😅 kızım 5 aylık olana kadar zıpladım bacaklarımda derman kalmadı bir gece saat 3 de zıplarken vazgeçtim topu kaldırdım bebeği anlamaya başlayınca mükemmel oluyor 💐kolay gelsin canınızı sıkmayın yanlız değilsiniz 😅