naznasel Kızlar sabahtan kızımım ateşi vardı ilaç verdim geçti yeniden tekrarladı ılık su ile yıkadık ilaç verdik hastaneye gitmek gerekiyor mu acaba?
melkrtl naznasel aynı durumu yaşadım bizim düşmeyen ateşte asla düşmüyordu bu durumdan ötürü hastanede yatıp 3 gün acil şifalar diliyorum 39 dereceyi görmüştük artık biz
ZSareM naznasel emziriyorsanız bol bol emzirin hemde büyük tuvaletini yapana kadar emzirin bizimki ancak o şekilde düştü hastanede de fitil veriyorlar o şekilde atarak düşüyor tabi çok yüksekse siz bilirsiniz.
Tugcekus naznasel şuan dünden beri bizimde bu şekilde 39,5a kadar çıktı şimdi ılık duş aldırdık ilacın etkisi geçince devam ediyor fitil ve dolven kullanıyoruz dönüşümlü 4saatte bir 😔 bende acile gitsem mi diye düşünüyorum napıcaz bilmiyorum
naznasel Tosbikkkk öyle yaptık şimdi düştü yine ama tekrar tekrarlar mı acaba acile gitmeeye gerek var mı yarına çocuk doktoruna randevu aldım onu mu beklesem
naznasel melkrtl bizimde 38,6 düşüyor ilaç etkisi geçince geri geliyor yarın çocuk doktoruna randevu aldım gideceğiz bakalım bugün böyle idare edeceğiz
Tosbikkkk naznasel kuzum ateş beklemeye gelmez duşa rağmen ilaca rağmen devam ediyorsa tabiki acile götür serum veriyorlar
Angelangelll Tugcekus ayni durumdaydik.uc gun boyunca dusmeyen ates Israrlarim sonucu domuz gribi testi yaptirdim ve pozitif cikti
Tugcekus naznasel ateşi kaça kadar çıkmıştı birde özele mi gittiniz ne yaptılar neyine baktılar yani kaç aylık bebeğiniz
naznasel Tugcekus devlete gittim 39 kadar çıktı antibiyotik verdi bide ateş düşürücü özel bir bok yapmıyor burada