Maryhoney 30 günlük kızım altın sarısı köpük gibi yapıyor kakası normal mi acaba. Ayrıca sürekli pişik oluyor poposu , ıslak mendil kullanmadım hiç bezini de Molfixe geçtik düzelmişti 2 haftadır çok iyiydi şimdi yine kızardı poposu neden olabilir
dmlagnr Köpüklü mukuslu ve pişik bana biraz alerjiyi anımsattı döküntü de varmı gaz sancısı kakada kan vb şeyler gördün mü
Maryhoney dmlagnr döküntü yok gaz sancısı aşırı derecede değil ama var kakada kan yok ama pişik tekrarlıyor oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım
dmlagnr Maryhoney poposunu ıslak pamukla ılık suyla temizlemeyi kurumadan kapatmayı dene annesi eğer hala gecmiyor ve hala kopuklu kaka yapıyorsa alerjidir yoksa karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun çocukta gaz vardır o da köpüklü kaka yapar
Maryhoney dmlagnr baştan beri pamuk kullandim denicem teşekkür ederim alerjisi olsa vücutta döküntü olur dedi doktor tek başına alerji belirtisi değil dedi
dmlagnr Maryhoney benim kız kardeşimle de aynı proplem vardı annem toprağı elek le eledi fırına poposunu yakmayacak şekilde kumu ısıttı kardeşimi bir hafta boyunca bezsiz yatırdı ve birdaha asla pişik olmadı ama bizimki ne pisikti artık kaniyodu bizde yüzde yüz ise yaradi