Hatcikbebek Cildim yağlı bazen sabun kullanıyorum yüzüme ve kuruyor gibi oluyor sertleşiyor sonrasında nemlendirici sürmek istiyorum ne önerirsiniz?
pivpivpivahmedmuhsin Hatcikbebek Kuatra kullanıyorum. Ama tavsiyem kuru cilde sahipseniz sabun kullanmayın. Yüzünüzü daha da kurutur. Sizin daha yağlı daha nemli ürünlere ihtiyacınız var. 🌸
Hatcikbebek pivpivpivahmedmuhsin işte cildim yağlı sabundan sonra sertleşiyor biraz sonrasında bakım amaçlı ne kullanabilirim hem yumuşatan hem de bakım yapan
pivpivpivahmedmuhsin Hatcikbebek Kuatra nemlendiricisini tavsiye etmiştim. Organik ve yağlı bir krem. Cilt ışıl ışıl oluyor. Deneyebilirsiniz. 🌸
heygorl Cildinize sabun sürerseniz sebum dengesini bozduğunuz için daha çok yağlanır ve kısır bir döngüye girersiniz. Cilt temizleme jeli kullanmalısınız. Nemlendirici olarak da la rosche güzel ama uygun fiyat derseniz bioderma güzel
pivpivpivahmedmuhsin Hatcikbebek İnşaAllah. Yüz temizleme jelini de alabilirsiniz. O da temiz içerikli güzel bir jel. 🌸
atam1938 Hatcikbebek loreal Paris nem terapisi su bazlı çok güzel nemlendiriyor cildi yağlı yağlı bırakmıyor hemen emiliyor