Bilgiliannee 2 yaşında bir kızım var bir hafta geçti adetim bugün kan sonucumda pozitif çıktı 🥲🌸 En son adet tarihim 20 Nisan kaç haftalık olmuş oluyor 5 mi ve ne zaman gitmem gerekiyor sizce 🥲
Goktuggg14 Bilgiliannee benim de son adet tarihim 21 nisan hamileyim oğlum var 4 yaşında sizin için de mi sürpriz oldu ❤️
UrbanMom Bilgiliannee ben 5. Haftasinda ogrenip gitmistim ama kalp atisini 8. Haftada dinlemiştim. Kan vermistim hamile miyim diye. Karnimda bir sey gozukmedi kese bile yoktu. Sizin 2. Hamilelik siz daha iyi bilirsiniz ama bence doktora gitmeye baslayin derim.
Bilgiliannee Malum gittiğimde kalp atışını duymamız lazım şimdi gitsem duyulur mu erken mi gideyim mi bir hafta kadar durayım mı ki acaba bilemedim 🥲
kader_78 Bilgiliannee Bilgiliannee erken canım ya ben o haftalar gitim sadece keseyi gördüm kalp icin 7 haftada gitim
Bilgiliannee kader_78 5 haftalık mı oluyor canım vallaha tüm herşeyi her bilgiyi 2 senede unutmuşum 🥲😂😂 hesap bile yapamıyorum 20sinden mi hesaplıyoruz bittiği günden mi öyleyse 5 haftalık mı oluyor 🥲😂
Bilgiliannee Goktuggg14 Yok canım düşünüyorduk şuan değilse de birkaç ay sonra kesindi yani ama az birkaç ay öncesinden düşünmüş olduk😂 Siz doktora gittiniz mi kaç haftalık oluyor sizinki de aramızda bir gün varmış 😅🫶🏻
Goktuggg14 Bilgiliannee bana sürpriz oldu biraz ertesi gün hapina rağmen kaldım 🥹 bugün devlette gittim 5 mm lik bir kese görüyorum dedi Beta artışı istedi kan verdim ama yarın kendi doktoruma gideceğim canım özele ❤️
Bilgiliannee Goktuggg14 Biraz erken diye ben biraz beklemek istiyorum canım işte diğer hafta gitmeyi düşünüyorum ne bileyim daha en azından net bişeyleri öğrenmek için 🥲
Bilgiliannee UrbanMom Yaa keseniz bile gözükmemiş evet canım 5 haftalık oluyor da diğer hafta gitmeyi düşünüyorum en azından net bişeyler öğrenmek için
Goktuggg14 Bilgiliannee evet haklısınız sanırım 6.haftada daha net olur her şey ama ben bu ay antibiyotik falan kullanmıştım o yüzden erken gideceğim ❤️
Meri-Mel Bilgiliannee Hayırlı uğurlu olsun insAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 5 haftalık oluyor hatta/6. Haftaya girmiş