aybukelii Kızlar arkadaşlarım ilk defa evime gelicek Perşembe günü Allah aşkına bii çay menüsü çıkarın banaaaa nolurrrrr 🥺 benim aklımda sarma var kesin olarak başka ne yapabilirim ek ? Tatlı vs ?
tatlisert aybukelii biz geçen gün bı akrabamiza gitmiştik onun yaptıklarını söyleyeyim ☺️ patates salatası, yoğurtlu mantı, peynirli poğaça, çiğköfte, tart kek kalıbında kek yapmis üzerine muhallebi onun üzerine çikolata sos dökmüştü.
[silindi] aybukelii Mini pizza pogaca Peynirli midye borek Salgamli kuskus salatasi Yaprak sarma Muzlu cilekli rulo pasta Yogurtlu patates toplari
gulaygb Gelin pastası hem hafif hemde trileçe gibi tadı Yaprak sarma Kaşarlı poğaça Şehriye salatası Yeter bence
Esoz1110 gulaygb Bende denedim gelin pastası güzel oluyor gercekten ay bendemi yapsam😅😅😅😅😅😅(güya kilo vereceğim🤣)
asell13 aybukelii dereotlu poğaça şalgamlı makarna salata sarma bide ıslak kek yaptın mı misss kurabiye eklemek istersen pişmaniye kurabiye pratik ve lezzetli 👍
delirmeceler aybukelii makarna salatası Sigara böreği Köstebek pasta yada browni olaabilir Un helvası Kısır Patates salatası Tatlı tuzlu kurabiye Kek Hurmalı havuçlu toplar
yasemin1812 aybukelii Poğaça Islak / ağlayan kek Patates salatası veya Rus salatası Kısır Gül böreği / sigara böreği Browni kurabiye Benim aklıma bu tarz geldi içlerinden bir kaçını yapabilirsin🤍
Pamuk_esos Gelin pastası Bromni ıslak kek Tuzlu simit Çaylı kurabiye Yaprak sarma Rus salatası Milföy böreği patatesli Lorlu saçaklı poğaça
Alya-Sena aybukelii sarma icli kofte borek patates salatasi tatli olarakda aglayan kek tiremusu filan olabilir
erva97 Ben geçen gün çaya gelen misafire yaptıklarım; Tavuklu makarna salatası Patates salatası Fellah köfte Ispanaklı börek Cilekli cikolatalı magnolia Kuruyemis meyve
sadekahve_bitter aybukelii hazır yufkadan börek veya poğaça dereotlu pratik ve güzel oluyor Sütlü tatlı kuplarda / tiramisu/ Kıbrıs tatlısı/gelin pastası Salata çeşidi yeşil mercimek salatası, kısır olabilir Yoğurtlu arpa şehriye salatası