barbiee_ gurbetcimami aynen öyle bence gereksiz. Aynı işlevi fırında görüyor ve fırının lezzeti daha ayrı
kasimonbes Minigim38 valla evde tencere olmasa bile rahatlıkla dışardan tavuk köfte balık alıp pisirseniz mis gibi yersiniz. Biz mesela tasinicaz eşime dedim o ara dışardan yemeyelim airfry var gidip alıp evde pişirelim. Mis gibi 🙂 çocuk için almıştım ama baya baya bizde faydalaniyoruz
Minigim38 kasimonbes ne güzel 2 ye ayrılmış kimisi memnun kimisi gereksiz görüyor sizin memnun olmanıza sevindim 🥰
Minigim38 gurbetcimami aaa öyle mi oda 2 uğraş olur ya bebelerle zor olur fırın dediğiniz gibi her tarafını pişiyor lezzetle oluyor. O zaman almaya gerek yok onun yerine başka şeyler alırım çok teşekkür ederim 🥰
gurbetcimami Minigim38 hem iyi hem kötü yanları var ama yinde denemk istersen içinide kalmasın en sevdğim yönünü de söyleyim kuru yemişleri kavururken çok pratik çekirdek, badem fln 😂 birde ekmek ısıtmak kızartmak çok hızlı oluyo
kasimonbes Minigim38 evet bende çok sorusturdum herkes gereksiz diyor ama bence çocuklu eve en gerekli şey 🙏🏻
glsrnkrgz melegim71 bende almayı düşünüyorum aynısını ama pek güvenemiyorum çeyizim de almamıştım pişman oldum almayı düşünüyorum acaba güzel mi parasına değermi
Minigim38 glsrnkrgz arzum okka aldım ben postun sahibiyim 🥰gerçekten çok güzel bol köpüklü oluyor ben memnun kaldım
7278 Minigim38 kahvem karaca çok memnunum sütle olan değil ama canım sütü hep yakıyormuş türk kahvesi makinesi farklı markalar kullanan arkadaşlarım var hiçbiri menun değildi sütle olanında . Airfry gelince almadım gereksiz bence aynısını fırının yapıyor zaten boşuna kalabalık