sevcan Merhaba kızım 6 aylık oldu ve 4 aydan sonra uyku arkadası edinılmesı gerektiği uykuya kolay geçiş sağladığı solenıyor kızım reflü yatağındaki örtüsünü koklayıp uyuyor hep ama yuzunu kapatıor korkuorum bende bebekken örtüm varmıs onsuz uyuyamazmısım. Lcw de uyku arkadası var onlardan almayı dusunuorum tecrübe eden varmı acaba fikir versenız? 🌸
Feri sevcan çoğu zaman emerken uyuyor arabaya emzik veriyorum onu da emmek için değil çiğnemek için kullanıyor oynarken uyuyor :)
Selelay sevcan merhaba 🙋🏼 Dediğinizi bilmiyorum ama ben jellycat diye bi marka var onun tavşanlarından almayı planlıyorum aşırı sevimliler 🙈 biraz pahalı ama uzun ömürlü olur diye düşündüm, şahsen benim uyku arkadasım 28,5 yaşında ve hala benimle😂
Mom107 sevcan Valla oğlum 4.5 aylık 3 aylıkken falan aldık ilk bir iki kere güzel emdi kokladı evirdi çevirdi ne zamanki dişleri kaşınmaya başladı ağzına hepsini sokmaya çalışıyor yapamayınca sinirlenip ağlıyor uyku arkadaşı olmaktan çok sinir edici arkadaş pozisyonuna geldik😂 kısa süre kullanılıyor yani
sevcan valla super herkez yardımcı olmuş:) bi ben yorum yapıorum demekkı ıyı kotu yardımcı olabılmek ıcın herkeze nesee..
Adenisik sevcan benim bebeğim 3.5 aylik uyku arkadaşı emzik 😁 onsuz uykuya zor dalıyor ama bende uyku arkadaşı aldim bir siteden 1 ay sürüyor gelmesi anca 🙄 kucuk yassı bir oyuncak mendil gibi peluş fil şeklinde onu tutup oyur inşallah sizde o tarz birsey alin battaniye tutuyorsa oyle bir oyuncakla uyuyabilir
sevcan Adenisik cok teşekkür ederım gordum o tarz bısey ucunda peluş oyuncak var altında uzun bı örtü denıyım ozman. emzik evet benmde en buyuk kurtarıcım. ama örtüsü uyamaynca ondan kurtarıym dıe dusundm saol cvp verdiğnz ıcın☺️
Yakamoz Adenisik yaaa battaniye tutanlar icin iyi mi olur dersiniz? Kızım tam bir battaniye canavarı😬 battaniyeyi tutup yalamaktan agzina götürmeye cabalamaktan uyumuyor😱
Elif41 sevcan canım benim oğlumda 4 ay 10 günlük uyku arkadası edinmedik henüz ama kafasını yastıga koydugunda emziğini istiyor onsuz uyumuyor kesinlikle birde uyurken kafasını yan çevirip burnunu yastıga gömüyor öyle uyuyor değişik bir sistem buda 😂 bende korkuyorum nefes alamz diye ama öyle seviyor zaten uyurken yalnız bırakmıyorum çünkü ayagımda hep😂
sevcan Elif41 evet benm kızımda örtüyü burnuna sokuyo resmen o olmadan bıde emzık tabı uyumuo yuzu gozu kapanıo bende öleymısım bebekken:) bıde uyku arkdası denıcem en azından sarılarak uyusun :))
Safakkinayer Selelay gündüz olduğu için uyku aramıyorum pek ben ondan benim açımdan uykusal bir problem yok 🙂 başka hiçbir şey yapamıyorum ama 😀
Yakamoz [bilinmeyen] 13 mü eyvahlar olsun😂 Bizim de sonumuz bu gibi gözüküyor 😂 Ah bu çocuklar hepsi bir alem😂
sevcan [bilinmeyen] evet benmkıde örtüsünü yaptı kokuları sınıyo alışıolar:) benm elımdende annemın bı arkdaşı alıp atmış yoksa bende bırakmıomuşum hıc bebekken:)
Yakamoz Adenisik hahaha benim kız kesin yalar😂 uyusun diye battaniyeyi elinden cekiyorum agliyor veya uyuduktan sonra örterim diyorum bu sefer de bacaklarini havaya kaldırıp onlari inceliyor yine uyumuyor😂 yeter ki uyumasındı çabası😂
meltemre Oioi emzikli uyku arkadaşı var ben 2.ayından beri onunla uyutuyorum hem sarılıp hem emziğini kullanıyor o olmadan uyumuyor artık
sevcan [bilinmeyen] evet benm kızımın elı hep ağznda oyun halısındakı oyuncaklarıda ağzna sokuo hep. aslnda haklısın bğımlılık yapıo ama örtüdende kurtulmak ıstıorum bende en azndan denıcem belkıde kabullenmez bılmıorum:)