Bebegim38 079aslankuzusu kendime roborock s5 anneme Xiaomi mop pro almıştım 3-4 yıl önce o zamandan beri kullanıyoruz ikimizde. Tabi marka model farkeder ama roborock haritalama silme ve halı kenarı almada daha başarılı. İkisi aynı firmanın program da aynı ama roborock üst sınıf gibi ama xioami de kötü değil asla güzel temizliyor
dgn-adl1 079aslankuzusu roborock s6 pure kullanıyorum yaklaşık 8-9 aydır çok memnunum halılara falan direk çıkıyor odamın bitirin girişinde 3-4 cm kadar bi yükseklik onu çıkabiliyor bence gayet başarılı
Aynur35 079aslankuzusu hepsi xioami ürünü aslında ama roborock sonradan çıktığı için olabilir daha iyi özellik ve performansa sahip bende roidmi kullanıyorum o da xioami ürünü ama yine de roborock tavsiye ederim bende alırken çöp istasyonu olan model düşünüyordum roborock modellerini beğendim ama fiyat farkından dolayı roidmi aldım eğer bütçe uygunsa roborock kesinlikle
bsr9696 Kesinlikle roboroc bende bugün aldım, çok araştırdım xiomi çöp yazılımında sıkıntı varmış zaten sakın alma roboroc bu işin vakkosu
079aslankuzusu bsr9696 kalın halılara çıkmıyomu acaba evde abtre mutfak ince ama oturma odası ve salon kalın merinos salon halılarından
Bebegim38 079aslankuzusu ikisi de bütün halılara çıkar iner. Halı ve parkenin tam birleştiği noktayı roborock daha iyi alıyor. Sadece Shaggy halı sıkıntı oluşturuyor