Bahardp Sleepy bio natural,molfix,prima bunları denedim hepsinden çişi taştı ne kullanacağımı şaşırdım artık. Molfix ekstra pişikte yaptı. Goon nasıl onu mu denesem diyorum ya da başka tavsiyeleriniz var mı?
CaninannesiCemre Bahardp Baby turco kullanıyorum gayet memnunum,hem normal hem de külot bezini kullanıyorum
ilayprensesim Bahardp kızım 11 aylık çoğu bezi deneyimledik en çok goondan memnun kaldık. Tavsiye ederim. Biz sarı paketli olan premium softlardan kullanıyoruz mavisi hakkında fikrim yok
ballilokum3 Bahardp şokun bebeland diye bezi var efsane memnunum eskiden hep Molfix kullanırdım yeni nesile geçince taşırmaya başladı sonra kullanmadığım bez kalmadı çareyi bebelandda buldum aynı molfixin eski bezine benziyor ve taşırma yapmıyor asla
yavrupotuncek Bahardp goon en iyisi bütün bezleri denedim saydığıniz hepsi birbirinden kötü ama goon ne pişik ne tasirma nede popoda iz yapmiyor ama goon sarı paket olanı öyle ve migros uygulamasında da da hep indirime giriyor en çok migrosta iniyo yani ordan almanızı tavsiye ederim
ozlemozkan Bahardp ben baby turcodan memnunum arada mecbur kalınca sleepy alıyorum ama kalıbı küçük hem iz yapıyor hem de pişik yapıyor
elbay53 Bahardp ben prima kullanıyordum premıum çare memnundum..sleppy yı çok övdüler denedım ama sevmedım ..goon u da denedım sarı paketi iyi onun mavısı degıl de
mnkanne1 Bahardp ilk doğduğunda sleepy bio natural kullandım güzeldi baby me kullandım bir ara taşırmıyordu sonra taşırmaya başladı baby turco da taştı molfixde çok az bir çiş kaka yapmış gibi çok koku yapıyordu en son minieste memnun kaldım hem külot bezi hem cırtlı olanı şimdi bunu kullanıyorum çok güzel goon da da taşma çok oldu bizde mesela
gizemm01 Bahardp sleppy kullandım hep taşma yaptı , molfix mavi pakete geçtim oda sızdırdı. Molfix pure soft a geçtim 4 gün oluyor kaka çiş sızdırmadı . Sızdırırsa neye geçerim bilmiyorum
Ozumdag Bahardp goon güzel ama goonun premium soft olan serisi güzel mutlu bebek kullanmıştı kızım. Taşırma yaptı. Premium soft taşırma yapmadı