Tuci54 Herkese merhaba eşim kocaeliye atandı yüksek ihtimalle il jandarmada çalışacak orada eşi çalışan arkadaşlar hangi mahalleler yakın sizler nerelerde oturuyorsunuz ev bakacağızda çok uzak olmasın birde kreş inkanları nasıl yardımcı olur musunuz?
anneanneee Benim eşim il jandarmada derince de oturuyoruz servis var buraya oğlum da kreşe gidiyor imkanlar baya iyi durumda çok güzel bir şehir
Tuci54 anneanneee bizde il ve ilçe jandarmayı yazdık il içine bekliyoruz şuan peki izmit merkez ilçe jandarmada çalışanlar hangi mahallelerden ev tutuyor biliyormusunuz ? birde jandarmanınmı servisi var ?
anneanneee Tuci54 ilçeleri bilemiyorum dediğim gibi il jandarmada benim eşim jandarmanın kendisine ait servisi var ama her yere gitmiyor derinceye geliyordu o yüzden buradan ev tuttuk biz
anneanneee Bir de İzmit’ten ev tutacak olursanız görmeden tutmayın derim hem deprem riski için hem de karışık insanlar çoğunlukta İzmit’te. Kartepe’yle derince körfez buralar iyi yerler
Tuci54 anneanneee ailem sakaryadan gidip bakacaklar evet haklısınız şu il içiler belli olsa hangi ilçeden tutacağımızı bilebilsek :((
anneanneee Tuci54 evet ya maalesef sizin o durumlarınız çok can sıkıcı umarım istediğiniz bir yere düşersiniz