tazemomyy 4.5 aylık bebeğim 4-5 saatte bir emiyor. Daha erken memeye getirirsem itiyor emmek istemiyor, tok mu emin olamıyorum, sizinkiler kaç saatte bir emiyor
yeniann tazemomyy bence endişe etmemelisin bebeğin 4.5 aylık olmuş acıktığı zaman uyanacak ve acıktığını size belli edecektir benim bebeğim 2 aylık daha bazen 3 saat sonra meme istiyor bazen 1 saat yani acıktığında yada meme istediğinde belli ediyor zaten
tazemomyy merve4458 teşekkür ederim aslında uyuyor ve açken istekli emiyor, ama aranın bu kadar açılması korkuttu biraz annelik işte aç gibi geliyor
tazemomyy yeniann haklısınız bu dediğim gündüz ama gece ben de hiç uyandırmıyorum kendisi uyanıyor zaten. Ama gündüz de 4-5 saat emmeyinxe endişeleniyorum
yeniann tazemomyy haklısınız anne olarak sık emsin doysun diyoruz bende öyleyim ama 40 ını atlattıktan sonra ve gözünden yaş geldikten sonra annemler uyandı artık o derlerdi bana yani dünya da olduğunun farkında kendini yıpratma büyütür o kendini bir şekil tabi elimizde değil anne olarak ama bazı durumlarda bunu hatırlatıyorum beni de rahatlatıyor biraz
tazemomyy yeniann ne güzel söylemiş haklısınız. Acıktığında iştahlı emiyor çok şükür en iyisi biraz rahat bırakmak bebeği sanırım