Bakbenanneoldum Haftaya çarşamba aşısı ama beni şimdiden stres aldı cünkü 4.ay asısı cok zor gecmişti post da açmıştım burdahatta . 4.ay asısı kötü geçip 6.ayda zor olmayan var mı? Acaba gitmeden mi calpol versem :( bitmiyor su asılar bi .
duygukty Bakbenanneoldum biz de bugün olacağız olmaz inşAllah şimdiden kendinizi strese sokmayın rahat olun ki rahat geçsin
Deniz98 Bakbenanneoldum her zaman sorun olacak diye bir şey yok siz strese girmeyin bebek de hissetmesin. Korkmayın gerekirse calpol verin. Sonraki aşısı 9 aylık olunca biraz rahat edersiniz 😊
cerenkkonus Bakbenanneoldum bizimde 4. ay aşısı zor geçti ateşlenme olmuştu ama 6. ay aşısında çok şükür bir şey olmadı gitmeden calpol verme bence inşallah sizinde kolaylıkla geçer 🌸
duygukty Bakbenanneoldum bizim şimdiye kdar hiçbir aşı da ateşimiz olmadı sadece huzursuz oluyor genelde çok ağlarsa calpol veriyorm gece uykusundan önce
duygukty Bakbenanneoldum aşımızı dün olduk çok şükür sıkıntımız olmadı zaten önceki aşılar olduğu için dedi hemşiremiz tanıyor vücut ağızdan çocuk felci aşısını damlattı diğer ikisi bacaktan haber vermek istedim 😇
duygukty Bakbenanneoldum ayrıca evet 9. Ayda kızamık aşısı varmış şart değil vs dedi o zaman gelsin konuşuruz dedi
ekimkizi_ Tüm aşılar aynı olmaz heralde benim bebeğimin de 2.aydaki aşısında ateşı cikmisti yorgunluk uyku hali olmuştu,4.ayda sadece hafif ateş oldu calpol bile vermedim umarım korktuğunuz gibi olmaz🌸
Bebegim38 Bakbenanneoldum bizim de 4. Ay zor geçmişti 6. Ayda düzenli aralıklarka ateş düşürücü verdim şükür sıkıntı olmadı
ZeynepTC Bakbenanneoldum biz aşı sonrası ateş ve ishal yaşadık ishalın verdiği yorgunluk ile sürekli uyku halindeydi oğlum ilk kez daha öncekilerde olmamıştı birşey doktor yan etki beklemiyoruz dedi ama yaşadık maalesef ve 2 gün doktor olmadığı için ishal devam etti su kaybı olmuştu vücudda acile gittik serum vs takıldı
Bakbenanneoldum ZeynepTC ne kadar sürdü bu süre 6.ay asısından dolayı mı oldu yoksa rota asısı da mı olmuştunuz
ZeynepTC Bakbenanneoldum hayır özel aşıların hiçbirini yaptırmadım devletin özellikle vurduğu iğneden sonradan oldu ishal hastanede 1 gün yatmak vs 1 hafta sürdü sonrasında toparlamıştı