thecamellia Edaltundag siveno geçen yaz kullandım bu yazda aldım kpruyuculuğu uzun ve güzel ayrıca doğal içerkli şampuanınıda kullanıyorum geçen yaz sibek kovucusunuda almıştım öneririm güzel marka
yagmure17 Edaltundag minera kullanıyorum egzamaya yatkın ciltler için olduğundan. Yağlı bi yapısı var
Tosbikkkk Edaltundag en popüler güneş kremi nasıl bir temizlik bekliyorsunuz anlamıyorum kendiniz üretin o zaman güneş kremini
Edaltundag Tosbikkkk ne alaka insan gibi bir soru sordum bilgi topluyorum demek ki. Popüler olması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Zorla soru cevaplatmıyorum yazma geç.
Edaltundag Tosbikkkk insan gibi yazanlarınkini beğeniyorum merak etme sen işine bak hadi. Sen şimdi sudocrem de kullanıyorsundur popüler krem ya hani😅
Bett1 Edaltundag doktorumun tavsiyesiyle Sebamed kullandım ilk oğlumda çokta mennun kaldık 3 sene kullandım en ufak kızarıklık dahi olmadı. Şimdi 2. Oğluma tekrar aynısını Alicam
Edaltundag Bett1 sebamed en iyisi diye duymuştum ben de 😄 sivenoya Bi şans vermek istedim olmazsa sebamed alacağım ❤️