GokceMom_ İstanbul da deprem oldu sallandik hisseden varmı çok korktum Allah’ım evlatlarimizi da bizide korusun 😥
GokceMom_ ecedemirr evet bnde gürültü duydum sonra sallandim kızımın yanına uzanmistim baktım 4.2 şiddetinde olmuş
Handeeeeee GokceMom_ ben de silivri deyim çok kötü hissettim beni resmen yataktan attı korkudan uyuyamıyorum şu an kızımı yanıma aldım😞 sen neresi silivrinin
Mirena Lolik zaten cok anlik biseydi ben sallanti hissetmedim ama mutfaga girdim dolap kapagi yarim sekilde acik kalmis o carpti
kubisma Orda degilim hic bisi de hissetmedim ama en az sizin kadar o korkuyu yasadim suan okuyunca bile gozlerim doldu 🥺O buyuk hatay depremini yasamis biri olarak Rabbim sizleri de bizleri de korusun bu korkuyu hic bi kardesjme yasatmasin🤲
GokceMom_ kubisma Amin inşallah Rabbim bidaha yaşatmasın size de çok geçmiş olsun çok kotu bı durum 😥🤲
2kiz GokceMom_ ay bende Tekirdağ dayım şuan hiddettim etrafa baktım bişey sallanmiyor benim kuruntum heralde dedim
Lolik Mirena bizim evde çok hissedilmiyor zaten ama genelde en ufak depremi hisseden arkadaşlarım da hissetmemiş dediğiniz gibi çok saniyelikti muhtemelen Allah beterinden korusun
_busenaz Silivride oturuyorum fena sallandı koltuk gitti geldi yerden vurdu kısa sürdü korkutucuydu evdede tekim oğlumla uyku girmiyor gözüme
GokceMom_ _busenaz bende uyku uyumadım valla kızımın başında bekledim sabaha kadar çok kötüydü Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah 🤲