sonnenchein Bebeğine keçi sütü veren var mı aramızda? İkizlerim 1 yaşına yeni girdi, mama iLe devam ediyoruz ama ben mama+süt gitmek istiyorum artık inek sütündense keçi sütü vereyim diyorum ama karar veremedim sizler nasıl yapıyorsunuz?
Anatotales sonnenchein keçi sütü alerjik olabilir ya deneyerek bakın bence mesela ben yoğurdunu severek mayalıyorum yiyorum ama sütüyle yapılmış kahve vs mahvediyor beni üçüm bayılıyor kusacak oluyorum terliyorum soğuk soğuk. Keçi sütüyle kahve yapan bir marka var oradan alışveriş yaparken keşfetmiştim sorunu
thecamellia sonnenchein valla ben keçi sütü verdim yaşından sonra ek gıdaya başladığındada keçi sütü ile yoğurt mayalıyordum bu konuda herkes farklı şeyler söylüyor doktprunuza sorun en iyisi yada bi beslenme danışmanına felan
zzlem426 Sütun cocuklar icin yararindan çok zararı var onu Bi araştırın isterseniz. Ben hiç vermedim değil tadını bilsinler yabancılık çekmesine diye arada verdim keçi sütü daha iyidir diye düşünüyorum
sonnenchein zzlem426 evet ondan zaten keçi sütü vermeyi düşünüyorum, mamalarda çok masum değil artık onu da yavaş yavaş bıraktırmak istiyorum ama şuanda içmeleri lazım