Gme1709 sezerckmom bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benim oğlum 6 aylıkken olmuştu hemen aldık kucağımıza. Çok oturtmamaya ve döndürmemeye çalıştık ilk 2 gün sonra kendi oturdu ve döndü
bsra16 sezerckmom 5 bucuk aylık sünnet yaptırdık şimdi diyorum iyi ki yaptırmışım 8 aylık suan ama 3 4 aylıkken yaptırmak daha iyi dönmeden dönen bebek sünnet çok zor 10 gün tramvalardan koruduk
nnuurrr sezerckmom 10 gün önce sünnet oldu oğlum 8 buçuk aylıktı. Sünnet külotu olunca rahat bir şekilde oturdu. Dönmesini pek izin vermedik yine de bir kaç gün. 5. Gün artık hiçbir şeyi yok gibi dönüp oturdu. Ek olarak yine sünnet külotu ve sonrasında bardak kullandığımız için rahat bir şekilde kucağımıza aldık.
1bebe1kedi sezerckmom 3 buçuk aylıktı sünnet olduğunda ilk gün kucağa alma konusunda normal davrandık ama düz yere yatırmadım çünkü dönmeye yeni başladığı için kontrolsüzce dönüyordu sadece ilk gün ana kucağında vakit geçirdi. Ertesi gün normal yaşamımıza devam ettik.
EbruBoluKaya 5 ay 19 günlükken yaptırdık 5 ayından beri emekliyor şuanda 6,5 aylığız ilk gün dikkat ettim kucakta tuttum çoğunlukla sonraki gün bıraktım yere emekledi döndü şükür bir sıkıntı yaşamadık
tuugbaaa nnuurrr benim oğlum da 24 aylik olunca olacak sunnet kilodu nasil kullandınız ben sadece bardak duydum hani çişini söylemediği için anlayamadım
nnuurrr tuugbaaa Yok şöyle sünnet külotu bebek bezi gibi. 3-13 kg aralığında bebek bezi gibi düşünün. Büyük bebekler için daha farklı modelleri var. Biz yanlardan cırt cırtlı, bezini değiştir gibi değiştirdik.
abidikgubudikisler sezerckmom ilki 3 aylıktı hemen kucağa aldım, 2. Oğlum 6 aylıkken yaptırdım emekledi tırmandı herşeyi yaptı bı kısıtlama olmadı😂 çok korkuyordum ama şükür sorunsuz atlattık. Darısı başınıza ♥️