Bilgiliannee Çişini yapıyor ama kakayı yaparken altına yapmak istiyor resmen zaten 5 gün oldu başlayalı sert hala kakası ilk 3 gün yapmadı yeni başladığımızda 2 gündür yapıyor günde 2 kez ama altına nasıl çözerim bunu
miniksercedefne Bilgiliannee bu konunun çözümü ne olur bilmiyorum ama çevremde 4-5 yaşında olup hala tuvalete kaka yapmak istemeyen altına bez baglatanlar var. Siz çözüm bulamazsanız çok uzatmadan doktora gidip destak alın mutlaka
Lavininannesi33 Bilgiliannee merhaba kızım da öyleydi başlar da son çare oyuna çevirdim kakasının geldiğini farkettim tuvalete götürdüm hadi onu annesinin yanına gönderelim dedim arkadaşları da bekliyordur falan uydurma bir hikaye yazdım resmen o gündür bugündür yapar bide arkasından bay bay yaparız git hadi anneye diye de kovar 😂
Bilgiliannee Kuzeyinko Hayır canım yarın çarşamba günü bir hafta olacak çişte sorun yok ama kakayı yüzünden anladığım an ben götürüp ucunda yakalıyorum resmen söyle diyorum halbuki bay bay kaka ee pis yapıyor konuşuyor da ama işte icraat yok düzelicez elbet diye de umuyorum 🥲