bsradm Kızlar bebeğim 53 günlük kakası sarıdan yeşile döndü bir haftadır böyle ve bir haftadır günde 5 6 kez belki daha fazla kaka yapıyor normalmi doktora götürmelimiyim tecrübe eden anneler yazabilir mi 🥹
1pek bsradm benim kizimda oyleydi doktor gunde en az 5 6 kez yaparsa ishal demek dedi kaka tahlili istedi suan ishal olmus siz kaka tahlili ile birlikte gidin hastaneye benim kiziminde yesil fakat 2 gunde veya 3 gunde bir yaptigi icin sorun yok dedi
UrbanMom bsradm mama veriyorsaniz biraz rengi koyulasabiliyor. Benim bebegimde ek gidada donmustu ama sizin bebeginiz cok kucuk.
meryemceeeee bsradm yeşil kaka bazen ön sütü gazla aldığı içinde olur korkma korkulacak bişey yok yeşil kakada. İshale gelince günde 10 kakalı bez sonrası ishal sayılıyor kaç gündür böyle bebek
Aysusen bsradm ilk sarıydı sonra yeşil oldu sonra siyaha döndü dr normal dedi şimdi tekrar sarı yeşil karışık afedersiniz. Çocuk dr gidin ama mutlaka. Belki sizin yediğiniz bişi ona dokunmuş olabilir
pinar_efe Bizde de oldu o ay hatta fazla kilo almadı. Dr önce gaita testi yaptı enfeksiyonel bir durum çıkmadı. Alerji belirtisi değil dedi geçici bir dönem olabilir dedi ama Laktoz intoleransı olabilir diye Relactaz verdi İyi geldi bize.
meryemceeeee bsradm korkmas günlük 10 beze kadar normal şimdi 2. Aydan sonra 5-6-7 günde bir kaka yapılacak gör 😅
badesmommm bsradm çok yediğinde yada üşüdüğünde yeşil olabiliyor hastaneden eğitim almıştım öyle söylemişlerdi bir de o aylarda 8 kakadan fazlası ishal oluyor. Sen kıvamına bak çok su gibi mi diye
bsradm badesmommm kakasının kıvamı aynı sadece rengi değişti bide çok yapıyor onun dışında kıvam aynı yani
bsradm UrbanMom öyle olsa bukadar uzun sürer mi bilmiyorum ondan öncede hep hergün yediğim şeyleri yiyordum farklı bişey yemedim ki 😵💫