miraymom2 Kızlar yarın misafirlerim var ilk defa evime gelecekler bebeğim 4 aylık ve atakta olduğu için çok mızmız ne yapabilirim fikirlerinize talibim ha bide yaprak sarmam var buzlukta onun yanına birşeyler yapicam🤗
Ozra miraymom2 321 pığaça çok pratik 15 dkda hazır oluyor. Dereotlu pığaça yapabilirsin bide ıslak kek tamamdır
Kalbim_21 miraymom2 Ben o gün komşulara yaptım mercimek köftesi börek tuzlu kurabiye patlıcan biber dolması birde kek yaptım
Kalbim_21 miraymom2 Benim kızım da 2 ay15 günlük ve uyuduğu gibi hiçbir şey yapmadan girdim mutfağa o uyanmdan yapmıştım iki saate bitirmiştim
miraymom2 Kalbim_21 ahh keşke 2 buçuk aylıkken gelselerdi şuan atak döneminde uyku sıfır ve hep kucak istiyor
Lolik miraymom2 tepsi böreği yapabilirsin hiç şekil vermekle uğraşmazsın 5 dk da hazır Geceden ıslak kek sabaha iyice sosunu çekmiş olur daha güzel oluyor Bir de kolayından patates salatası Sarmam da var diyorsun oldu bitti 4 aylık bebeyle çok bile😄
miraymom2 Lolik belus yavrupotuncek 123aa hasmelad Prenses_Liya kızlar hepinize teşekkür ederim çok güzel fikirler 🌸
yavrupotuncek miraymom2 hazır yaş pasta yanında kısır yapabilirsiniz kısır ve yine hazır börek slip firina atın en basiti
Prenses_Liya miraymom2 Canım Ufak bebeğin varsa Milföy al çok kolay ve güzel Yanına ıslak kek 3 malzemeli kurabiyeler var gevrek güzel ve pratik😉sarmada var çok güzel olur kurabiye yerine kısır da yapabilirsin ben genel olara böyle yapıyorum
hasmelad miraymom2 ama benim fix menüm:) Buzlukta hep böreğim vardır Kısır Ve ıslak kek(çikolata parçalı yapıyorum) Hem kolay hem güzel 3 lü oluyor