Cgdmtnc Kızlar Nurse Harvey’s gaz şurubu kullanan var mı ? Bu şurubun uyku etkisi var mı biliyor musunuz
Gamzebysl Cgdmtnc Bize etki etmedi 🙂gaz damlalarinin hepsini denedim 4 buçuk aylığız relactaz etki etti sadece
Mbrcm Cgdmtnc bize de etki etmedi. Bununla beraber biogaia vermişti o da etki etmedi en son relaktaz verdi doktorumuz o etki etti. Emzirmeden önce veriyorum emdikten sonra ağzından gazını rahatça çıkarıyor. Gaz sorunu tamamen bitmese de rahatlattı öncekine göre. Daha 2.5 ayligiz 5 ,aya kadar devam edeceğiz dedi doktorumuz 5.ayda kesmeye başlayacağız dedi. Relaktaz aslında damladegil.laktaz enzimi içeriyor bu sayede sütteki şekerin sindiirlmesini sagliyor
Derin_24 Cgdmtnc Tavsiyem ayaklarının altına adaçayı elma yağı sürün karnınada badem yağı 40 günlükken sürmeye başladım çok iyi geldi
Seker_serbet1 Cgdmtnc pribiyotik olarak biogaia, damla olarak sab simplex, sütün sindirimi içinde relactaz kullanıyorum, relactaz baya iyi geliyor, çocuk rahat ediyor biraz da olsa
Ectu Gamzebysl Bende relactez kullanıyorum yeni başladım. Siz nasıl kullanıyorsunuz ? Kutunun üzerinde sütün içine yazıyor ama🤷🏻♀️Ben kaşıkla veriyorum
meryemceee Mbrcm benim kızımda da olmuştu hindistan cevizi yağı sürüp biraz beklettim sonra konak tarağı ile tarayıp yıkadım geçti bir daha olmadı çok şükür
Cgdmtnc Derin_24 adaçayı aktar vermiş eşime sürdük iyi geldi ama kokusu çok ağır diye internetten baktım zararlı vs diyenler de vardı şimdi korkuyorum sürmeye
Gamzebysl Ectu Bende kaşıkla verdim yutmasi biraz zor oluyodu ama kasiga kendi sutunude sıkıp karistirabilirsiniz
Deletedmom289 Ectu relactazi emzirmeden once agzina damlatin sonra emzirin biseyle karistirmaniza gerek yok