yirmiikikasim23 Kizlar yarin biz 6.ay asisi olacagiz sanirim bu sefer agizdan bir asi daha olacagiz dikkat edecegim ozellikle bir durum varmi yardim edebilirmisiniz?
kubrasahii yirmiikikasim23 Yoo cocuk felci ağızdan 2 tanede bacaktan oluyor korkma benim oğlum oldu ama ateşi 1 gün boyunca 37.5 oldu ama sonra düştü
sgs yirmiikikasim23 evet 2 bacak 1 ağızdan damla şeklinde aşı ama özellikle dikkat edilecek bişey yok hatta bize hemsiremiz banyoda sıkıntı olmaz yaptırabilirsiniz demişti.
3kedili2bebekli yirmiikikasim23 hafif ateş oluyor bir de ağızdan olan asi için Cook karnı tok olmasın ama aç da olmasın yarım saat beslemeyeceksiniz o kadar
hasmelad Aden4128 6.aya girdi mi bebeğiniz Biz de 5 ay 27 günlük oluyoruz yarın Şehir dışına çıkıcam Önce oluyor mu aşı bilemiyorum
marsiyen yirmiikikasim23 Ebe arıyor bizi aşı var diye biz de gidiyoruz. Bazen birkaç gün geçtiği de oluyor.
yirmiikikasim23 sgs obur asilarda oyle olursa calpol ver demisti ebe. 2. Ay asisinda verdim ama 4. Ay asisinda vermedim insallah bunda olmaz
yirmiikikasim23 Aden4128 desteksiz oturamiyor kaldiki daha donmedi bile 😂 yavastan ek gida tadimlarina basladik. ayin 4unde randevumuz var insallah gelisimi iyidir. Sizin bebis ne durumda uyku saatleri falan