moonlight__ Kızlar merhaba. Annemgilde kalıyorum. Kapıyı açtım markete gidecektim eşiklige ve ayakkabı konulan yere sirke sürülmüştü. Annemle şok olduk. Sabahtan beri ne olduğunu düşünüyoruz neden bunu yaparlar ne için
Cicektebenimcicekligunlerde moonlight__ Sirke iyidir.Kötü amaçla hiç duymadim. Ben evi silerken sirkeli suyla silerim. Gerginlik,nazar gibi şeyleri alır derler dinimizde de çok öneriliyor
Dondurmalikahve moonlight__ Neyine şok oldunuz ki sirke iyidir kötü enerjiyi atar, bazı insanlar evi sirkeli su ile siler, bunu bazen bende yapıyorum bazen spreye koyup sıkıyorum. Dış kapıya da yapılır eşiklere de sürülür.
Aptalllarsizi moonlight__ sirke kötü şeyler için kullanılmaz aksine nazarı falan yok etmek için kullanılır nasıl sürülmüş bilemiyorum uzun zaman kalamaz ki kuru olur koku gider sirke olduğunu nasıl anladınız nasıl sürülmüş belki dökülmüştür üst kat falan varda
moonlight__ Cicektebenimcicekligunlerde orası öyle ama biz sürmedik ve kimseyi tanımıyoruz bu apartmanda tek bizim kapımıza sürülmüş
gmzshn Kapı eşiğine sürülmesi önerilir zaten. Kötü durumlardan koruması için. Belki haberiniz olmadan evden birisi yapmıştır
moonlight__ gmzshn evde kardeşim annem ben varız kardeşim sirkeden çok tiksinir hayatta eline almaz ve erkek böyle şeyler bilmez başka da yapacak kimse yok
moonlight__ Dondurmalikahve çünkü kimseyi tanımıyoruz bunu kim yapabilir ki ? Sirke diyorum ama onun kokusu gibi belki sirke de değildir emin değiliz
Cicektebenimcicekligunlerde moonlight__ Sirke falan dökülmüş olmasın. Kapı eşiğine genelde iyi şeyler için sürülür.
moonlight__ Cicektebenimcicekligunlerde öyle bir sey değil dökülme gibi sürülmüş bildiğin ama sirke diye düşündük belki sirke olmayabilir mi bilmiyorim çok kafam karışık
Dyldrm moonlight__ hemen sirke ile sil o zaman orayı temizle eğer sirke olmadığını düşünüyorsan. Sirke normalde iyi bir şey için sürülür ben evi hep sirkeli su ile silerim Kapı eşiğini camları vs hep sirke katılmış deterjanlı su ile temizlerim Eğer sirke olmadığını düşünüyorsan temizle üstünden sirkeli su ile sil geç bişey olmaz Allah’ın izniyle
AnnaKurt Ben genelde başımı ağrıtan insanlar gidince sirkeyle siliyorum ajakjaja Ama yapan siz değilseniz garip
moonlight__ Dyldrm aynen haklısın canım bende sirkeyle temizlerim her yeri ama tuhafıma gitti böyle olması