piyanistbanabirak Hanımlar bebeğim 2.5 aylik bugün gun boyu ne yaptımsa uyutamadim normal mi ,normalde uyuyor diğer günler bugün böyle yapıyor 10 dk uyuyup uyanıyor
blgzr_58 piyanistbanabirak valla ne olduğunu bilmiyorum bildiğim tek şey kafa yemelik bir durum benim bebeğimde 1 ay 11 günlük kucakta memede uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor hemen
Sese piyanistbanabirak gazı olabilir canım. Bazen çıkarsada yeterli gelmeyebiliyor yada atak haftasında olabilir
sezer2022 piyanistbanabirak ben o dönemler hep yanına uzanıyordum,, kokuna ihtiyacı var 🥺 yada ninni açıp bırak yanında
blgzr_58 piyanistbanabirak hiç bir fikrim yok inan kayınvalidem yanımda da biraz olsun yardımcı oluyor kadın sağolsun
TeomaninAnnesi piyanistbanabirak benim oğlum 24 saati 4saat uyku ile tamamlardı o da ya mememde ya kucagimda. Bi dönem oluyor oyle. Doktora soyledim kimi bebek uyumaz ona yetiyordur dedi. Aklım almıyordu benimde 1.5 2aylik bebe nasıl uyumaz. Çevremdeki herkesin bebesi Deliksiz 2saat uyurken😪 cok zor bir süreç ama sonra hayal meyal hatırlıyorsun. Geçiyor elbette her ne kadar geçmeyecekmis gibi dursada.