ozdefne Kozlar bebeğim daha 3 haftalık sütüm gelmedi mama verdik başta şimdi hem mama hem anne sütü alması gerekiyor ama meme reddi var baş edemiyorum silikon uçla emiyor sadece çok canım sıkılıyor ne olur tavsiye verin
Karmom ozdefne emzirme destek sistemi vardı ince bir hortum yardımıyla bebeğe meme alıştıtma yapılıyor aile hekimliğinize bir danışın
goney ozdefne mamayı şırıngayla verseniz? Ya da emzirme destek sistemi kullansanız? Silikon için de önce memenizi verin çok sinirlenince silikon taksanız o da alışır, ben öyle yapmıştım.
aselim0142 ozdefne silikon ucu kullanın bi süre bn kırkı çıkana kadar öyle yaptım sonra bıraktım sıkıntı olmuyo şuan iki aylık silikon uç olmadan emiyo
aselim0142 ozdefne bende çok canımı sıkmıştım alışmayacak hep böyle olacak diye bide sarılık fln olmuştu sonrasında önemli olan çocuğun anne sütünü alması dediler alışır büyüdükçe çene kasları gelişir dedikleri gibi oldu şuan silikon uçla almıyo artk
ecedurucbkc ozdefne ben de bir süre silikon uçla emzirdim. Her seferinde önce meme verdim tutturmayi denedim. Böyle deneye deneye tuttu bıraktı.