Dogacelik Kuzucukumsu kelime sayılmıyor. Çok erken endişelenmeniz için. En azından 2 yaşa kadar bekleyin.
Mehmetyagiz_ Kuzucukumsu o yaş için çok erken benim bebeğim 28 aylık daha bi aydır konuşmaya başladı tam olarak acele etmeyin konuşacaktır bende sizin gibi çok endişe edip 2 kez doktora götürdüm hepsi de gayet normal dediler sonra bi baktım konuşuyor
PamukPrensesannesii Kuzucukumsu Bilinçli olarak söylüyorsa kelime olarak sayılır. Neden sayılmasın ki
Kuzucukumsu duyguozlem evet evet söylüyorum ama bilinçli olarak suya basıp bü diyor krlime olarak düşünmeli miyim yoksa doktora götüreceğim kelimesi yok diye
duyguozlem Kuzucukumsu Yani şuan için bence erken. Bu yaştaki bebeklerin çoğu kelime çıkaramaz zaten endişelenmeyin.
Kuzucukumsu duyguozlem millet 10 kelime söylüyor çocuğum deyince ben sıkıntı var diye düşündüm. Ay ne bileyim
Kuzucukumsu PamukPrensesannesii bilinçli olduğuna eminim suya bakıp bü diyor çünkü ama kelime sayılmasından emin değilim işte
Mehmetyagiz_ Kuzucukumsu anne baba dede genel olarak bunlardı mama derken ma diyordu suya bambaşka bişey diyordu
minikoglummmmm Kuzucukumsu korkmayın hiç zamanı geldiğinde yapıyorlar 19 aylık yeni söylüyor baba anne
maygirl Kuzucukumsu blinclimi diyor ne anlama geldklerni bilerekmi diyor bilemem ama bilio bilmemesi onemli degil dil gelişimi icn babıldama seklinde bile sesler onemli seyler enazndan belli ki war…erken daha zaten konusmasi icn.endise etmein
Kuzucukumsu maygirl babıldamalar var dede baba nene va va va bi de anananan diyip duruyor ama bunlar bilinçli değil bir tek bü ve mam dan eminim bilinçli olarak onlar da tam değil ya işte
Kuzucukumsu PamukPrensesannesii bence de bi de aslan ne yapar dediğimde ğıı diye cevap veriyor ama hayvan sesi sayılmaz herhalde 🙈