@busraalanya EJEa"#p31252455 öncelikle ben şu içse yarayan tiplerdenim malesef ömrüm hep kilomu korumak için diyet yapmakla geçti ve geçiyor hala korumak için kilomu abur cubur kızartma hamur işi pirinç pilavı makarna beyaz ekmek tatlı kısıtlı yiyiyorum 😂🤦 ama yeni evliyken 20 kilo almamın sebebi her akşam abur cubur kuruyemiş tatlı falan yiyiyorduk çoluk çocuk yok bolca vaktim var canım sıkılıyordu sürekli hamur işleri yapıyordum eşim kızartma düşkünü haftada 3 4 kere kızartma yapıyordum yemek yapmayı çok iyi bilmediğim icin o zamanlar (18 yaşındaydım evlendigimde🫣🤣) bolca makarna pilav tost tuketiyorduk geldimi 20 kilo 😂😂 diyetisyene gittim 20 kiloya ek birde insülin direnci çıkmıştı sağlıksız beslenmeden dolayı, 2 ayda 63 e düştüm hamile kaldım 86 ile doğum yaptım kızım 17 aylıkken 49 a düştum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım 72 ile doğum yaptım çok şükür 1 senedir 50 deyim koruyorum ara ara 51 i gördüm ama hemen önlemini aldım dediğim gibi çok hızlı kilo alıyorum zayıflık çok güzel birşey bence kıymetini bilin inanın kilo almamak için herseye hasret yaşıyorum 🤣🤣