Mucizem04 Bir haftadır her gece 12 de uyur yarım saate bir de içli içli ağlar çıldırmak üzereyim uykusuz kalıyorum ondan önce bu çocuk nedenböyle yapıyor uyumak istemiyor uyuduğun da ise ortalığı ayağa kaldırıyor 9 aylık bu arada
Hohomoromu Mucizem04 kendi kendine tepinmesi var mı uyku gece terörü için biraz daha erken sanki bnmde bebrğim 9 aylık sıkça kalkar uyku tetörü dediğinz başks bir şey ama emince ve ya kucaga alınca sakinleşiyor mu bebeğinz
Msd Mucizem04 12 de yedirip yatırdım az önce önce uyandı yedirdim emzik ağzından düştükçe ağlıyor şu emziği emse ayrı emmese ayrı problem
Mucizem04 Hohomoromu uyku terörü derken ben anlamını bılerek değil gerçekten bu sıfatı taşıdığı için yazdım Canım tepinmekten kastın ayaklarını falan sinirden vuruyor sağa sola ağlıyor aralıksız sakinleştirene kadar durmaz asla gece gündüz bütün uyku düzenimiz alt üst
Mucizem04 Msd ilk ay emziğe alıştırdım sonra daha başlangıçta düşünce deli givi ağlamaya başladı bıraktırdım ama şimdi sebepsiz ağlıyor resmen şaştım kaldım artık
Hohomoromu Mucizem04 anladm canım cocuklarda uyku terörür diye bir şey var da onu kastettıgını dusundum o başka bir şey sen bebeğin sıklıkla kalkmasından bahsedıyorsun galiba
Mucizem04 Hohomoromu evet canım başka nasıl ifade edebilirim çok sıkıldım ya yoruldum artık yerine koyuyorum basıyor çığlığı 10 dk yatıyor sonra yine aynı