coksukur04 Bayanlar göğüs ucunda değilde kahverengi alt kısımda yara oldu aft gibi içi beyaz. Zeytinyağı,ayva çekirdeği,tahin yağı,madecassol,lansinoh hiçbiri fayda etmedi başka tavsiyesi olan var mı? Çok zor haldeyim 😭
smyyetsl coksukur04 çok zor iyileşen bir yara :( soğanı üst kısmından kesip çıkan suyunu sürebilirsiniz bi kaç gün yarayı köreltiyor beyaz akıntısını kurutuyor ve biraz hava alması gerekiyor nemli kaldığı sürece yara kurumuyor ve iyileşmiyor
coksukur04 smyyetsl eczaneye gittim diyor ki nemli kalması lazım sürekli krem sür🤷 soğan suyu yakmaz mi. Ağlaya ağlaya emziriyorum aşırı zor durumdayım
smyyetsl coksukur04 ben ne zaman krem sürmeyi bıraktım o zaman iyileşti,benim de her ay ikisinde birden çıkıyordu,biraz yakıyor ama faydası oluyor
coksukur04 smyyetsl soğanı ne kadar yapmam lazım gün içinde acaba. İnşallah şifa bulurum. Çok zor oluyor ayda 1 ne kadar acı çektiniz kim bilir
smyyetsl coksukur04 gün içinde 1 2 defa yapsanız 1 hafta sürekli yaparsanız sizede faydası olur inşallah gerçekten dayanılmaz bir acı oluyordu özellikle geceleri çok zorlanıyordum