Berilsmom13 beyzzsenturkk_ ay aynı şeyler yaşadık kocam diyo randevu al gidelim bebeğimizi görelim diyorum sus yok öyle bişey neyse ki bende regl oldum rahatladım 😂😂
sedefyldrm0106 beyzzsenturkk_ kız benim adetim de bir hafta geçti oğlum daha 3.5 aylık gecen ay regl oldum bu ay olamadım belirtim de yok 😔
beyzzsenturkk_ sedefyldrm0106 ilk aylar sorun etmiyordum gecikme oluyormuş diye ama artık yumurta deliğe dayandı en azından bezi bırakana kadar istemiyordum çocuk olursa sevinirim ama üzülürüm de
delirmeceler beyzzsenturkk_ çamaşır suyu gerçekte vücutta enfeksiyon varsa ondada köpürme oluyormuş bende burdan öğrendim artık şansınıza
ZeydsMom beyzzsenturkk_ geçen ay bende strese girdim bide üstüne kocam dalga geciyordu gidelim bebegimizi gorelim. Evdeki ogluma diyorki Amir gelicek oglum ya da Lavin de olur. kardesin oluyor abi oluyosun falan iyice strese gire gire en sonunda oldu bitti 🤣
Ccyyln beyzzsenturkk_ ay bacım Allah yardım etsin 😀 geçen ben de aynı stresi yaşadım adaklar adadım adet olayım diye çok şükür oldum 😂
beyzzsenturkk_ Ccyyln cok stresiyim hala asırı stresim diksiyonum kayıyo ellerim titriyo ellerimi actım o pislik ağrıyı cekmek icin resmen yalvarıyorum 😂