Htchc Kızlar arkadaşıma doğum günü pastası yapmak istiyorum ve tabi yanında bı kaç birsey. Pasta için kolay hazırlanabilir tarifleriniz var mı Ve tabi menü için neler olabilir 8 aylık bebemle yapicam daha doğrusu akşam o uyurken.
FatimaBetul Htchc ben kızımın doğum gününde kızım için bento pasta yaptım 25 kişiydik misafirler için de rulo pasta yaptım ilk defa yapmama rağmen herkes çok beğendi hazır pastadan bile güzel olduğunu söylediler🥰
Htchc Liyosunannesi dereotlu poğaça kabartma tozu ile yapıyorlar ondan olabilir Islak kurabiyede güzel olur
Htchc FatimaBetul rulo pastayi düşündün bende bı ama ilk defa yapicam diye kararsız kalmistim. Tarif rica edebilir miyim. Tavada kek pişirip 3 katlı pasta yapmayı düşünüyorum şuanlık
FatimaBetul Htchc pastanın yanına Makarna salatası Tatlı tuzlu kurabiye alırsın bebişle uğraşmak zor olabiliyor Sigara böreği olabilir
FatimaBetul FatimaBetul bu tarifi yapmıştım vanilya da kattım tarifte yoktu içine de çilek ve damla çikolata da koydum hazır pastacı kremasıyla dışını da pembe gıda boyasıyla krem şanti ile kapladım harika olmuştu bir gün önceden yapın eğer yaparsanız🌸