Cizgilicorap Kızlar anne olduktan sonra her şeyin pratik olanını tercih ediyorum mecburen. Yemek konusunda da uzun uzun yapacak vaktim hiç olmuyor. Mutfakla da aram hiç uyi degildi zaten 😅Sizin pratik yemekleriniz neler ? Fikir olsun birbirmize
Ozra Cizgilicorap köfteyi müsait zamanında yoğur az buzluğuna. Yemek yapacağın zaman çıkar patates biber köfte sür fırına mis 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Cizgilicorap Yoldaşım düdüklü.😂 Onunla her yemek kısa sürüyor. Fırın yemekleri pratik ama sonra fırını temizlemesi daha çok yoruluyorum.🤦🏻😂
Cizgilicorap Berilsmom13 öyle de işte mesela ben sebze yemeklerini hiç sevmiyorum, sevdiklerim uğraştırıyor 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Cizgilicorap Bende korkuyordum ama yetistiremiyorum ne yapayım kontrol ediyorum.🤷🏻
Maka_Paka Cizgilicorap Hiç korkma. Lastikleri eski olanlar riski. Kapağını kapat güzel. Pişir, havasını al ve kapağı ac, çok pratik
Cizgilicorap Maka_Paka evet ama ne biliyim patlar falan kuzenime patlamıştı hem de yeni model düdüklüler
Maka_Paka Cizgilicorap Havasını almamıştır ☺️ Ya da kapağın emniyetlerini tam kaoatmamistir. Annem çocukluğumdan beri kullanır. Bende evlendigimden beri kullanıyorum ☺️
Cicektebenimcicekligunlerde Cizgilicorap Akşam taze fasulye yaptım. 20dk pisti ocakta çok geç oluyor. Bebeğim de dişten durmuyor bugün fasulyeyi zor doğradım havasını alıp çok su doldurmak gerekli Allah korusun