Burculicee cagrimomos cinsel birliktelikten 7 yada 10 gün sonra döllenen yumurta rahime düşer yani birlikteliğinizden 15 17 gün geçmesi gerekli
selimhankerem Mikisss demeeee spiral takmaya korkuyordum zorda olsa taktım şimdi bunuda görünce tırsttım nasıl korunacaz yaahuu 🫣
Mikisss selimhankerem vallah bende çok caresizim.2.cocugum vardi 3.hamileyim.cocuklarim 2side kucukler nasil bakıcam ne yapicam bilmiyorum.kayinvalidem yardımçı oluyor ama çok tedirginim
cagrimomos Burculicee yani evet 10 gün geçti birliktelik ama birliktelikte hemen ertesi gün hapı aldım
selimhankerem Mikisss benimkilerde küçükler koştur koştur taktım inşallah sorun olmaz ya kaymış mıydı nasıl kaldın
Mikisss selimhankerem evet canım testim pozitiv cikidigi için acil spiralle baktirman lazım olduğunu dedi doktor.usg yaptirdim ve spiral baya aşagi kaymişdi.cikardi spirali ve hamileliyime davam ediyorum.
ZeynoMuaz Hapın etkisiyle bir hafta gecikme gayet normal karşılanıyor çünkü hormon dengesi bozuluyor korkmanıza gerek yok
ZeynoMuaz cagrimomos merak etme kullanan arkadaşlarım var bunu ilk 24 saat içinde alınan ilaç %98 etkili sonrasında etki mekanizması düşüyor ama aldığınız ilaç zaten etkili bir ilaç
gizemeroglu Mikisss siprealle nasıl kaldınız bende yeni taktırdım en korktuğum şey bu nasıl önlem almamız gerekiyor 😅
ZeynoMuaz gizemeroglu spiralin kayma olasılığı var o yüzden bende de hepsinin örneği var 🤣 bir ablam spiralle hamile kaldı
Mikisss gizemeroglu ilacda kullanın bence. ben kullanmiyordum.bir yontemle korunuyordum ona hamile kaldim