zumrra mochi01 aciksaci kuzenim mesafeyi dert ediyordu o 15 km yoksa küçük köy gibi bir şehir zaten karataş Akkent bakabilirsiniz eğer orda güzel okullar var
mochi01 zumrra anladım. Arabamız var mesafe sorun değil bizim için. Eşimle karar verdik merkezde oturacağız şuan oradan okul ve ev arayışına girdik
Sevensevilen mochi01 Akkent ten bakacaksiniz mecbur. Ulaşım açısından. Orada evler de okullar da yeni
Sevensevilen mochi01 rica ederim 🌸 inşallah iyi bir okul denk gelir. Öğretmenler tam mi emin olun. Yeni okullarda ücretli öğretmen sıkıntısı çok olabiliyor
mochi01 Sevensevilen inşallah 🙏 bilsemdekilerle de görüşme sağlayacağım inşallah istedeğimiz şekilde okul/ ev buluruz
sevilcn Şahinbey’de öğretmenim, üstte başka bir öğretmen arkadaşım yazmış Oğuzeli ilcesi çok küçük orada aradığınızı bulmanız zor ama Şahinbey’deki nitelikli okulları araştırabilirsiniz.
mochi01 sevilcn teşekkür ederim evet son karar merkezde oturmaya karar verdik nasılsa yakın ilçe arabamız var eşim gidiş geliş yapacak okul kurslar eve yakın olsun çocuk rahat etsin o önemli olan. Sizin branşınız nedir? Hangi ilköğretim okullarını önerirsiniz ? Okula göre ev bakacağız
mgmoms Merhaba oğuzelinde yaşıyorum öyle bir okul yok maalesef sınıflar 40-50 kişilik yarısından çoğu suriyeli kiralık ev konusunda sıkıntı yok ama pahalı
mochi01 mgmoms evet öyleymiş. Son karar merkezde oturmaya karar verdik şuan oradan okul ev bakıyoruz merkezde de durum aynı mı acaba okullar sıkıntılı mı böyle
mochi01 mgmoms inşallah 🙏 önceliğimiz iyi bir devlet okulu ama okullar çok kalabalıkmış özel okullara da bakacağız bu durumda
Alfa_Mom mochi01 merkezde üst düzey özel okullar var ama Yıllık ücreti biraz pahalı maddi durumunuz el verirse gönderim sağlayabilirsiniz “160 bin TL” fiyat sunuyorlar yeni dönem için
mochi01 Alfa_Mom teşekkür ederim bilgi için maalesef pahalı bizim için. Bir de sadece o fiyatla kalmayacaktır dönem içinde ekstra şeylerde çıkar eminim ki. Hayırlısı artık inşallah istediğimiz gibi bir devlet okulu bulup ekstra kurslarla desteklemek istiyoruz
BEYZANUR2020 mochi01 merhaba öncelikle hayırlı olsun hosgelin memleketimize ben merkezde oturuyorum Oğuzeli de istediğiniz gibi bir okul bulabileceğinizi zannetmiyorum merkez düşünürseniz karataş Akkent İbrahimli de güzel devlet okulları var ben ortaokula akkente gönderiyorum ilkokul 3. Sınıfa giden kızımın okulundan memnun değilim 1 sene daha sabredeyim onu da ortaokul için Akkent e göndereceğim inşallah
mochi01 BEYZANUR2020 teşekkür ederim evet oğuzelinden vazgeçtik merkezden bakıyoruz artık. Dediğiniz yerlerde bakacağız sağolun. Peki ilkokul olarak şu okul şu öğretmen iyi diyebileceğiniz bir yer var mı? Direkt okula bakalım
BEYZANUR2020 mochi01 bu arada özel okul fiyatları çok pahalı ev kirası eşinizin yol ücreti küçük çocuğunuz büyük çocuğunuz Allah yardımcınız olsun insanın milyarder olması lazım ilkokulda okuldan ziyade öğretmen de çok önemli iyi olur inşallah Allah gönlünüze göre versin sizi eğitim konusunda çok iyi anlarım
mochi01 BEYZANUR2020 çok teşekkür ederim herşey ateş pahası artık neye yetişeceğimizi bilmiyoruz sağlık olsun da artık olur herşey yavaş yavaş