Cly01 Kızlar izmir geldi yasam şartları uygun sakin ilceleri ya da merkezi hakkında bilgi verebilir misin kreş kiralar vs?
Barlss_ Cly01 Aliağa çok güzel sakin yaşanılabilir bir yer. Kreş fiyatları da duyduğum kadarıyla uygundu
Aslan2103 Cly01 soyledigin ilceler merkeze uzak yerler eskiden kiralari cok ucuzdu ama simdi degismis olabilir
atlasmom27 Menemen ulukentte oturuyorum önceden bayraklıda oturuyordum bayraklıdan sonra ulukent cennet gerçekten sessiz sakin. Kiralarda 12den falan başlıyor sanırım
Barlss_ Cly01 menemen çok kötü yani rahat gezilebilecek bir yer değil. Bergama da İzmir’e aşırı uzak. Aliağa da İzmir merkeze uzak ama İZBAN taşıtı ile merkeze gitmek kolay oluyor.
happymomk Tugbamems ben gedizde oturuyorum bu taraflar eh iste idare eder. Şirinyer tarafı baya iyi Kreşler , oyun gruplarına falan daha rahat erişebilirsiniz Şirinyerden . Özellikle Yeşilbağlar, göksu, efeler daha iyi
Aslan2103 Tugbamems bende bucadayim kotunun iyisi diyelim 😅 bucaninda icinde ilceleri var diyebilirim en iyisi sirinyer
Cly01 Aslan2103 evet uzak biliyorum merkez icin degil kendi memleketime.yakin bende calisiyorum annem.gelip.bebegime bakacak o yuzden oralari istiyoruz